Er videresalg en madras ulovligt?

June 24

Hver medlemsstat beslutter sig sine egne love for at tillade videresalg af brugte madrasser, ifølge Federal Trade Commission. FTC forklarer, at de fleste stater tillader madras videresalg så længe føderale mærkning og behandling af standarder er opfyldt. FTC har sammen med medlemsstaterne at slå ned på en madras-sælger praksis kaldet "genopbygget madrasser." FTC har også startet en program, "Projekt resten let," at arbejde med håndhævelse af loven og giver forbrugeroplysninger i et forsøg på at sikre den brugte madras industri ikke snydere forbrugere. FTC omhandler specifikt ikke, at private borgere videresalg en brugte madras, selv om de nævne at videresalg og forsendelse butikker skal være i overensstemmelse med føderale og statslige love.

Brugte madras Sales

Brugte madrasser sælges typisk i to former. Én måde er desinfektion en brugte madras, men ellers sælger det "som de er." Anden formen er at tilføje nye tikkende (en dækning) over gamle materiale. I begge tilfælde skal forhandlere opfylde visse statslige sanitet. For eksempel, i New York kræver statens lovgivning en brugte madras"Steriliseret ved hjælp af en metode, der er godkendt af Department of Health." Metoden rengøring skal dræbe væggelus, støvmider og andre insekter samt fjerne bakterier, skimmel, svampe, jord og andre forurenende stoffer. Imidlertid specifikke sanitet retningslinjer findes ikke, og det er op til Department of Health at kontrollere sanitet metoder. Bedbugger.com understreger, at New York ikke forklare hvad "sanitizing en madras vil betyde."

FTC vejledning

Advarsler er tilvejebragt på spansk og engelsk for forbrugerne informeres om, hvordan at fortælle forskellen mellem nye og brugte madras. Selv om FTC ikke angiver, hvordan de har distribueret påmindelserne, kan kopier af beskeder fås fra www.ftc.gov. Dette er især gavnligt for de madrasser, der er inddrevet og synes ny, selv om den indre materiale er brugt. For nyttiggjort madrasser er det svært at se forskel hvis sælgeren ikke videregive oplysningerne. Den eneste måde at fortælle kan være tag beskrevet i afsnittet mærkningsbestemmelserne nedenfor.

Mærkning

Nye madrasser har en etiket, der hedder, "alle nye materialer, bestående af..." For brugte madrasser kræver nogle stater farvede mærker, der angiver madrassen har anvendt materialer. Føderale lovgivning kræver dog at madrasser med brugte fyldet har et mærke med angivelse af materiale er brugt. Hvis en madras har ikke afmærke, anbefaler FTC ikke at købe madrassen. Nogle stater tillader kun emner som indre fjedre til genbruges. De statslige og føderale love og regler er beregnet for typiske videresalg butikker og secondhand eller Genbrugsbutikker. Sending butikker skal også følge statslige og føderale lovgivning.(ref 1)

Retssager

En fælles taskforce af føderale og statslige myndigheder at stoppe vildledende salg har bragt sager for retten i mindst fire stater, der resulterede i bøder, tilbagebetaling og endda fængsel tid for madras sælgere.

FTC købe Tips

FTC i "Mere end én gang ved et madras: brugt strøelse mærkning regler" giver købe tips til forbrugerne. Forbruger er adviserede at shoppe rundt for pris, spørge detailhandlere hvis de sælger brugte madras og derefter insistere på en ny madras. Forbrugerne advares at kontrollere nye madras tag og verificere tag på den specifikke madras, der er ved at blive læsset eller leveres til forbrugerens hjem. Købere bør kræve, at detailhandleren skrive ordet "ny" på salgskvitteringen. Køberne bør også få en kopi af forhandlerens restitution og returret. FTC anbefaler, opholder sig væk fra madrasser uden tags.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com