Er Vinyl sidespor nok isolering af et hjem?

October 21

Nogle fordel

Vinyl sidespor giver nogle isolerende egenskaber. Traditionel vinyl sidespor, installeret korrekt, har en omtrentlig r-værdi (modstandsdygtighed over for varme flow) af 1. Et nyt produkt på markedet, isoleret vinyl sidespor, er fremstillet med en tyk blok, eller core, stive polystyren skum. Det tilbyder en r-værdi på omkring 4, en bemærkelsesværdig forskel, der kan friste dig til at springe de dyre og rodet isolering til udvendige vægge af dit hjem.

Ikke nok

Det amerikanske Department of Energy siger, at boligejere kan spare op til 20 procent for opvarmning og køling omkostninger og 10 procent på samlede energiomkostninger ved blot at tilføje den anbefalede isolering R-værdier til hjemmet. USDA anbefaler isolering med R-værdier af 13-21 for ydervæg hulrum, afhængigt af din geografiske placering.

Bundlinjen

Hvis du ønsker at spare penge på el-regningen, er vinyl sidespor alene ikke tilstrækkelig isolering. Isoleret vinyl sidespor giver bedre beskyttelse end ikke isolerede sidespor, men hvis ydervæg hulrum forblive uisoleret, du spilder energi. For bedre energieffektivitet, isolere de udvendige vægge efter de anbefalede R-værdier af US Department of Energy.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com