Erstatninger for Borax

February 17

Det kemiske stof borax bruges i mange husholdninger og dagligdags objekter som kosmetik, insekticider, vaskemidler, rengøringsmidler, anti-svampe løsninger og emalje glasurer. Trods sine mange anvendelser, det er ikke det eneste, der er tilgængelige for en person, der ønsker at afslutte en opgave, og der er alternativer, at får arbejdet gjort lige samt borax.

Ant frastødende

Myrer kan blive meget problematisk i sommeren, når de har formået at infiltrere et hus. Borax løsninger kan bruges som en afvisende for myrer, men en billigere løsning kommer i form af kridt. Myrer generelt hader kridt og vil ikke krydse en linje af kridt, hvis det sker for at blokere deres måde, (meget som en snegl ikke vil krydse en linje af salt). At opdage indgangssteder og skrible en tyk linje af kridt er en effektiv substitut til brugen af Borax.

Fedt renere

At slippe af med fedt kan være en akkord. Brug vand på sin egen er aldrig nyttigt, da vandet ikke kan opløse fedt. Ovne er som regel værst, når det kommer til fedt ophobning. Mange ovn rengøringsmidler bruge borax som en metode til rengøring fedt, men en hjemmelavet løsning af eddike og pulveriserede vaskemidler er også en kraftfuld metode til at slippe af med fedt.

Loppe Killer

Hvis en person ejer et kæledyr som en hund, kan lopper være et problem. Lopper kan ende breder sig fra et kæledyr til en menneskelig vært. Borax, i overensstemmelse med dens flere formål egenskaber, findes også i pulverform designet til at slippe af med lopper. Knust eukalyptus blade er også en god erstatning for at slippe af med lopper – som sidstnævnte er en kemisk forbindelse, det er sikrere at bruge omkring pets end en borax løsning.

Hand Cleaner

Den lettere måde hen til forhindre spredningen af bakterier og sygdomme er at Sørg altid for hænderne er altid rene. Dette er især vigtigt i et miljø, hvor renlighed kan gøre en forskel for en persons liv, som på et hospital. Borax løsninger kan bruges som en hånd renere ved at blande det med vand. Det mest oplagte alternativ til denne type borax er sæbe.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com