Erstatninger for duge

May 4

Erstatninger for duge

En dug tilføjer farve, stil og tekstur i en spisestue, men det også beskytter bordet mod ridser og rodet udslip. Nogle gange er det svært at finde den perfekte klud til at matche en rummets indretning, eller må du gerne savn en rask dug erstatning når et olieudslip forekommer. Heldigvis er der mange attraktive erstatninger for en traditionel dug.

Dækkeservietter

Dækkeservietter kommer i mange forskellige farver, stilarter og teksturer, herunder plast dækkeservietter, der er nemt tørres efter brug. En fordel ved at anvende sted måtter over traditionelle duge er, at det koster mindre at købe flere sæt af måtter, end det gør for at investere i flere forskellige duge, hvilket betyder at du kan have måtter til hverdagsbrug, firmaet, ferier og endda tema måtter til taco nat eller spaghetti tirsdag. Ved hjælp af sted måtter hjælper også yngre børn hjælp sæt tabellen fordi de nemt kan se hvor mange plader, osv., er nødvendige ved hvor mange sted måtter er på bordet.

Gardiner

Hvis du ikke kan finde en dug, der matcher indretningen i din spisestue, købe en ekstra gardin eller to og drapere dem over tabellen. Vælg gardiner uden top læg, bånd eller øskner, og det er usandsynligt, at nogen nogensinde vil bemærke. Badeforhæng kan også arbejde i en knivspids. Trim off perforeret slutningen, hvor ringene tilslutning til at holde tæppet på stangen og hem hvis nødvendigt (mange bruser gardiner er fremstillet af materiale, der ikke vil flosse når det er skåret). Ser man på vinduet og bruser gardiner som muligt duge vil udvide dit valg og hjælp finde du det perfekte match til din indretning.

Tørklæder

For en boheme look, lå et stort, kvadratisk eller rektangulær tørklæde over bordet i stedet for en standard dug. En flagrende, silke tørklæde ser romantisk, mens man med en fed geometrisk mønster vil se mere moderne. Hvis tabellen er stor, bruge mere end én tørklæde. To eller tre ens, men forkerte tørklæder ville se hjemme i en eklektisk indretning. Bruge en rød, grøn og guld tørklæde for en ferie tabel eller pastel-farvede tørklæder i løbet af foråret.

Sengetøj

Et tyndt tæppe kan fordoble som en funktionel dug. Tæpper er en bekvem erstatning, fordi alle deres kanter er færdige og kræver ingen hemming eller trimning. For en tabel, der er brugt mere til Vis end for familiens måltider, tilføjer en baby tæppe eller vintage quilt en hyggelig appel. Flade plader kan let smides på bordet til en klud. Ikke kun gøre de kommer i størrelser passende til de fleste borde, men de vaskes nemt og kan stå op til daglig slid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com