Erstatte en brudt kobberrør

February 12

Erstatte en brudt kobberrør

Hvis du bor i et hjem med kobber VVS, vil til sidst en pipe bryde. Selv om kobber rør er holdbare, ændringer i temperaturen på grund af vejret og den deraf følgende udvidelse og kontraherende rør, sammen med generelle slid og ælde fra års brug, vil i sidste ende tage deres vejafgift. Bare fordi du er nødt til at erstatte et kobberrør betyder ikke, du nødvendigvis at race til telefonen til at kalde en blikkenslager.

Årsager

Hvis luften omkring røret er under frysepunktet, vil det forårsage vandet inde i røret til at fryse, som lægger pres på røret og får den til at strække. Når luften varmer og frosne vand begynder at tø, pres fra tø og vandflow bag det kan forårsage røret til knæk. En anden årsag, kaldes men ikke så hyppig, "vandslag." Vandslag er den resulterende vand bølge oprettes, når en vandhane er slået fra. "hammer" er den lyd du hører, når vandet er slukket. Pres fra en vandslag kan forårsage en allerede svækkede pipe til at briste.

At fjerne den knækkede rør

Hvis bruddet er i et lille område af et større rør, kan du skære ud afsnittet brudt plus en tomme på hver side af den pause ved hjælp af en pipe-skærende værktøj. Hvis du erstatter hele røret, frigøre røret fra dens fittings på hver side eller skære røret to inches fra fittings på hver side. Hvis pausen er tæt på en af fittings, bør du udskifte montering så godt.

Erstatte brudt rør

For at reparere en lille del af røret, skal du bruge en kobber ærme til at erstatte den brudte del af røret. Hvis du udskifter en større del af røret, men ikke hele røret, skal du bruge svede kobling på hver ende af røret for at reparere brudte sektion. Nogle ærmer er pres ærmer, betydning Loddemetal er ikke påkrævet for fastsættelse af små dele af rør; mest kobber ærmer og koblinger kræver imidlertid lodde udfylde tætning mellem ærmet og den eksisterende rør. Hvis du erstatter hele røret, tillægger de eksisterende fittings de nye rør.

At forhindre fremtidige afbrydelser

For at undgå pauser, holde dine rør så varm som muligt. Hvis rør udsættes for koldere atmosfærer, såsom kældre eller mod ydervægge, wrap skumisolering omkring rør til at holde dem varme. Hvis kolde temperaturer er prognose for dit område, tillade en vandhane eller to at støvregn, som vil holde vand, der flyder gennem dine rør og mindske chancerne for frysning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com