Erstattet varmelegeme: Whirlpool tørretumbler stadig vil ikke opvarmes

March 8

Erstattet varmelegeme: Whirlpool tørretumbler stadig vil ikke opvarmes

Før dit Whirlpool tørretumbler kan skubbe varm luft ind i tromlen til at tørre vasketøj, skal luften først være varmet op af et varmeelement. Varmelegemet er den vigtigste komponent i en tørretumbler, der leverer varme, er der andre komponenter, som kan gå dårligt og påvirke den tørretumbler ydeevne. Hvis du har allerede udskiftet varmelegemet og tørretumbleren stadig vil ikke opvarmes, er der nogle andre elementer til at kontrollere, at kunne holde tørretumbleren fra fungerer normalt.

Strømtilslutning

Dobbelttjekke for at sikre din tørretumbler Whirlpool er sluttet til en stikkontakt. Selv om dette kan glemte lyden indlysende, det er muligt at tørretumbleren kan have flyttet og stikket kom løs, eller at du simpelthen at genindsætte stikket efter skifte ud varmelegemet.

Udløst effektafbryder eller blæst Fuse

Spabad tørretumbler har enten to sikringer eller to afbrydere, der leverer elektricitet, afhængigt af den model, du ejer. Hvis der er ingen problemer med stikkontakt stikket, gøre sikker på, at hverken sikringen er sprunget eller afbrydere har udløst. Konsultere din tørretumbler manual for instruktioner om hvordan man finde sikringsboksen. En blæst fuse er ofte sort i farven. Erstatte en defekt sikring med en ny at genskabe varme til din tørretumbler. Kontrollere panelet circuit breaker for dit hjem og sørge for, at begge afbrydere er tændt. Når man er i en "on" position, og den anden ikke er kan tromlen spinde selvom tørretumbleren ikke er varme.

Defekte termisk sikring

Dit Whirlpool tørretumbler kan have en termisk sikring. Det er generelt placeret på udstødning kanalen og regulerer luftstrømmen i tørretumbleren. Anmeld din tørretumbler manual for instruktioner om hvor man kan finde sikringen til din specifikke model. Da det ikke nulstilles, hvis sikringen er sprunget, skal du udskifte den med en ny.

Fejlbehæftet ledning

En tørretumbler kan normalt fungere selv om begrænset elektricitet. Hvis en ledning brænder eller drenges, måske en tørretumbler fortsat delvist køre. I dette tilfælde er det helt muligt at spin og ikke producere varme. Inspicere netledning til defekter og Udskift det om nødvendigt. Konsultere en tørretumbler reparation specialist, hvis du har mistanke om tørretumbler er ledninger kan være problemet.

Brudt Tændsats

Altid tjekke tændsats, hvis du oplever varme problemer med Whirlpool gas tørretumbler. Når tændsats funktionsfejl, kan den antænde gas fra gas ventil til at opvarme luften. Konsultere din tørretumbler manual for placeringen af tændsats. Når du finder det, bekræfte, at det er udstråler en lyse orange glød. Erstatte tændsats, hvis det er mørkt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com