Espresso gryder vs franske presse

February 18

Espresso gryder vs franske presse

Forberede espressokaffe derhjemme kræver ikke en dyr maskine. Europæerne bruger regelmæssigt komfur espresso gryder derhjemme. Nogle kaffe shops tilbyder espresso i en fransk presse som en brygget kaffe alternativ, der virker godt derhjemme, også.

Espresso Pot

Espresso gryder bruge Tryk damp for at tvinge vand op gennem jorden espresso til et reservoir. Dette giver en intenst flavored espresso til tilføjer til varmt vand eller mælk.

Franske presse

En fransk presse er en simpel glas coffeepot med en stempel knyttet. Hæld en afmålt mængde af jorden espresso i pressen, derefter tilføje varmt vand og stejle. Næste, skubbe haven til bunden og tjene.

Overvejelser

Espresso gryder har brug for en brændeovn til at varme puljen. Det kræver også omhyggelig med at forberede espresso uden at brænde puljen. En fransk presse kræver simpelthen malet kaffe, varmt vand og et par minutter at tilberede.

Forskelle

Espresso tilberedt i en espresso pot er kraftig og fyldig, men er ikke en klar-til-drink drik. Den franske presse producerer en drikkelig drik, der er svagere og sure.

Fun Fact

Espresso gryder er også kendt som en moka pot, macchinetta eller komfur espresso maker. Andre navne for en fransk presse omfatter kaffemaskine og kaffe tryk.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com