Espresso maskine forebyggende vedligeholdelse

March 31

Der er ingen bedre måde at starte dagen for en designer kaffe fanatiker end at vågne op i hjemmet og oprette din egen dampende, skummende flavored latte i morgen. Hvis du ejer din egen espressomaskine, kræver det den samme opmærksomhed på forebyggende pleje, der kunne man overveje til et køretøj. Når du ved, hvordan man udfører et par enkle trin dagligt, vil din maskine kører problemfrit og holde du nyder stor smag kaffe.

Hovedforetagendet

En espressomaskine har mange dele, der arbejder sammen om at skabe din skud af espresso. Ifølge en informativ artikel på webstedet Espresso dele skrevet af Joseph Castro af systemer Tech NW, er et område af den maskine, som kræver særlig opmærksomhed for vedligeholdelse rengøring hovedforetagendet. Dette er hvor portafilter eller filter håndtag, kroge i maskinen, og det er et område, hvor malet kaffe kan kompakt og forårsage forsinkelse eller endda afbrydelse af dit vandflow. For at rense dette område, skal du udføre en arbejdscentrene. Tage den normale brygning kurv ud af portafilter, erstatte med den blinde filter kurv (en uden huller). Udføre trinnene for at trække et skud. Vandet vil gå ind i portafilter og tilbage i skærmområdet af hovedforetagendet, udskylning urenheder. Køre i 15 sekunder og derefter stoppe vandet. Castro antyder, holder fast i portafilter under denne proces som pres vil bygge. Dump indholdet af portafilter og erstatte med ordentlig filter kurv til næste brug.

Damprøret

Damprøret af din maskine er neddykket i mælk, der er opvarmet til en høj nok temperatur, som en film vil danne på ydersiden og opbygge, forårsager en sundhedsfare, hvis ikke renset ordentligt og ofte. For at rense stav, skal du bruge varmt sæbevand og en blød klud til at skrubbe væk eventuelle rester. Også skylle wand af vand ved at køre rent vand gennem wand, når maskinen ikke er varm nok til damp. Køre en stream, indtil vandet løber klar.

Afløb bakke

Et område, ikke kan du overveje så vigtigt at daglig vedligeholdelse er afløb bakke. Dette er den plade du indstille din shot glas på under de arbejdende dele af maskinen. Stænk af kaffe, grunde og mælk vil uvægerligt ende i denne bakke, og du kan billedet hvad lurer i en beskidt bakke, der har fået lov til at sidde untended. Som en sund og sanitære daglige praksis, tage et øjeblik til at tømme delene af bakken afløb og skyl grundigt med varmt vand. Ud over disse trin gruppe hoved skærme kan fjernet og gennemblødt, og baglæns træk proces kan udføres med jævne mellemrum med en speciel espresso maskine rengøringsmiddel (tjek din ejerens manual eller forhandler for mærker). Skærmene kan udskiftes efter lang tid brugen af din maskine, og pakninger kunne bruge en god rengøring rutinemæssigt så godt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com