Essentials til dit hjem

June 17

Essentials til dit hjem

En måde du kan fremhæve udseendet af dit hjem, især når du flytter ind i en ny lejlighed eller remodellering et hus, er at få livsvigtige forsyninger og indretning til de forskellige rum i hjemmet. Essentials for et hjem kan forvandle dit hus til en hyggelig, afslappet og attraktivt sted at bo.

Stue

De primære essentials af stuer er sofa og stol sæt. Sofa og stol sæt kommer i forskellige former og designs, der kan være lige så vigtigt for funktionalitet, som de er for indretning. Bortset fra dem omfatter andre stue essentials gardinerne, mantel stykker--især hvis du har en pejs - anlægget står, TV kister og sofaborde. Tilbehør kan du få for din stue omfatter dekorative kabinetter, underholdning centre, blomstervaser og vægtæpper kunst og foto.

Spisestue

Spisestuen præsenterer indstillingen for folk at indsamle og skabe varige minder over glade aftenmåltider. Spisestue essentials oprette og vedligeholde en behagelig og komfortable omgivelser og omfatter et bord og stole, duge som sted måtter, duge og Bordløbere, dining linned til at tørre mund og hænder som skarpt foldede servietter, bestik og bestik som kød eller salat gafler, middag knive og teskefulde og servering skeer. Andre væsentlige for din spisestue omfatter krystal glas, såsom kaffe briller, tumblere, glas kander og Karafler, mad retter og bordservice som Kina plader, kopper og tallerkener, skåle og sauce både at alle tilføje til fine dining.

Køkken

Hvert køkken har brug essentials at forhindre situationer at få strandede halvvejs gennem en cheesecake opskrift. Essentials for ethvert køkken omfatter kvalitet gryder og pander, herunder tunge rustfrit stål eller anodiseret aluminium kasseroller, ristning pander og stockpots, redskaber såsom måling skeer og måling kopper, coffeepots, te-kedel, skærebrætter, køkken tænger, grøntsager/frugt Skrællemaskiner og kød grunder, bestik kokkes knive og køkken Sakse til trimning af fedt fra kød, bagning udstyr såsom bolle dåse , glas pie plader, køling stativer og wienerbrød pensler og elektronisk udstyr såsom saftpressere, pasta beslutningstagere, blendere og opvaskemaskiner.

Soveværelse

Folk generelt bruger mere tid i soveværelset end i alle andre rum i huset, hvilket gør det vigtigt at have essentials på plads. Soveværelse essentials for dit hjem omfatter senge, madrasser, tæpper, sengetæpper, puder, pudebetræk, spejle og garderobe og skuffe kister til opbevaring. Andre er gardin paneler parret med nuancer til soveværelse vinduer, soveværelse stole/taburetter, sengeborde og sengelamper og sconces at give stilfuldt soveværelse belysning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com