Estimering af træ behov for et supplement

September 13

Estimering af træ behov for et supplement

Det samlede beløb af tømmer behov for et supplement vil afhænge af faktorer som antallet af hjørner, vinduer og dørkarme og højden af væggene. Der er flere online regnemaskiner til at hjælpe dig med at vurdere dine tømmer behov, men den generelle tommelfingerregel er at tilføje yderligere 5-10 procent til din skøn at give mulighed for fejl i nedskæringer eller målinger. Du skal også huske at træ, selv kan varierer i kvalitet og pris afhængig af hvor du bor.

Instruktioner

•Measure i lineære fødderne området hvor du planlægger at sætte vægge af din nye tilbygning. Ganges det med 2 til at give dig de lineære fødderne af tømmer til din top og bund seler. For eksempel, hvis den samlede længde af de vægge, du planlægger at tilføje 32 fod, din lineære fødderne af tømmer til de øverste og nederste seler er 64 fod.

•Count en stud til hver lineær foden af mur du planlægger at tilføje, antages det, at din studs vil være centreret hver 16 inches. Tælle én stud per fod giver dig ekstra studs for indramning hjørner, vinduer og døre. I vores eksempel fra trin 1 var måling af de nye mure 32 fod, så ville du have en optælling af 32 studs. Runde op alle fraktioner til næste hele foden.

•Multiply stud tælle ved højden af væggen. For eksempel, hvis du planlægger at have 8-fods-høj vægge, du har brug for 32 studs, hver måling 8 fod. At multiplicere 32 gange 8 fod giver 256 fødder, som er det samlede beløb, du skal bruge.

•Tilføj lineære fødderne du beregnet i trin 1 til de lineære fødder du beregnet i trin 3. I vores eksempel totaler 64 fødder fra trin 1 og 256 fødder fra trin 3 320 fod. Dette er det anslåede antal af lineære fødderne af tømmer du har brug for.

•Tilføj 5 til 10 procent til deres skøn. I vores eksempel, skal du tilføje 16 til 32 fod til din samlede estimat. Derfor, ville du faktisk købe mellem 336 og 352 lineære fødderne af tømmer.

Tips & advarsler

  • For at få et mere nøjagtigt skøn, bruge en online regnemaskine.
  • Sørg for at du har rådført sig med info om lokale bygningen for at sikre dine antagelser af mur højde og stud afstand er i overensstemmelse med lokale bygningsreglementer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com