Et alle naturlige Bug Spray for en køkkenhave

March 13

Et alle naturlige Bug Spray for en køkkenhave

Hvis du har nogensinde arbejdet hårdt på at dyrke en køkkenhave blot for at opdage at bugs spise dine grøntsager, ved du, hvor nedslående det kan være. Dog kan du sprøjte de vegetabilske planter med et alle naturlige bug spray, som du kan gøre derhjemme, der vil holde bugs ud dine planter, og ikke skader din familie eller miljøet.

Sæbevand

Simpel sæbevand arbejder for at holde nogle insekter fra din vegetabilske planter. Bland din sæbe og vand i en sprayflaske, 3 dele vand til 1 del opvaskemiddel. Hvis du vil bruge blandingen, bare spray sæbevand på din vegetabilske planter. Sættetid bladene og enhver voksende producere grundigt. Hvis det regner, eller hvis du vand din have, kan du ønsker at sprøjte planterne igen, som sæbe vil vaske af.

Citron græs

Bruge Thai citron græs til at gøre en løgnehistorie, som nogle insekter ikke kan lide. Knus citrongræs blade 1/2 kop, og læg dem i en sprayflaske. Fylde resten af flasken med sprit. Spray det på dine planter ved det første tegn på fejl. For at forhindre mulige løv skader, tillade løsning til at forblive på løvet i to timer og derefter slukket skylles med vand.

Vegetabilsk olie

Vegetabilsk olie er en billig måde at holde bugs ud dine grøntsager. Du skal bruge 1 kop vegetabilsk olie og 1 spsk af opvaskesæbe. Tilføje 1 1/2 tsk af olieblanding til 1 kop vand og bland godt. Fyld en sprayflaske med blandingen og spray af vegetabilsk løv. For at forhindre mulige plante skade, teste løsningen på en lille del af løv inden det på hele anlægget. Vente 24 timer, og hvis løv skade ikke opstår, spray hele anlægget. Anvend ikke blandingen på planter, når betingelserne er solrigt og temperaturer er over 80 grader F. Spray de vegetabilske planter sent på aftenen. Brug ugentligt at holde bugs i skak.

Hvidløg

Hvidløg er en anden ingrediens, der hjælper med at holde bugs ud dine grøntsager. Riv en hele hovedet af rå hvidløg, og bland det med 1 kop vegetabilsk olie. Gemme denne blanding i køleskabet, for to dage, eller indtil olien har en meget stærk hvidløg lugt. Når hvidløg lugten er meget stærk, Adskil hvidløg fra olien. Fyld en sprayflaske med 3 kopper varmt vand, 3 teskefulde af hvidløg-infunderes olie og 2 teskefulde af opvaskesæbe. Bland ingredienserne grundigt. Spray blandingen på dine planter ved det første tegn på insektangreb. For at forhindre plante skader, teste blandingen på en lille del af plantens løv. Vente 24 timer, og hvis skader ikke opstår, spray hele anlægget. Gælde ikke for løv når betingelserne er over 80 grader F. og solrig. Påfør blandingen sent på aftenen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com