Et alternativ til kobber ledninger i boliger

May 23

Opbygning af et hjem eller der hjem ud ofte kræver ansætte arbejdstagere, der specialiserer sig i forskellige områder af bygningen. Moderne hjem indeholder VVS og elektriske ledninger desuden grundlæggende bygning materialer som træ, mursten og ark rock. Kobber ledninger er langt den mest almindelige type af wire bruges i boliger, men nogle hjem indeholder aluminium elektriske ledninger.

Historie af aluminium ledninger

Mange ældre boliger indeholder aluminium ledninger på grund af historiske kobber priser og hjem bygning praksis. Ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Commission oplevede USA en mangel på kobber midt-i 1960 ' erne, som førte til høj kobber priser og ført hjem bygherrer at bruge aluminium ledninger som et alternativ i nye boliger og tilføjelser. Som et resultat, mange boliger bygget under 60 's og tidlige 70 's indeholder aluminium ledninger.

Farer

Mens aluminium ledninger var engang betragtet som et levedygtigt alternativ til kobber ledninger på grund af lavere priser, ledninger aluminium nuværende eventuel brandfare. Consumer Product Safety Commission rapporterer, at boliger bygget før 1972, der er forbundet med aluminium er 55 gange mere tilbøjelige til at have ledninger eller forretninger, der præsenterer brandfare i forhold til kobber ledninger. Aluminium ledninger kan have højere modstand til strømmen af elektrisk strøm end kobberledninger, hvilket kan resultere i forringelse og overophedning over tid.

Om fastsættelse af aluminium ledninger

Et hjem, der indeholder aluminium ledninger kan være sikret mod brand fare ved at erstatte ledninger med kobbertråde eller reparere aluminium ledninger. Reparationer indebærer forbinder små sektioner af kobber ledninger til aluminium ledninger på forbindelsespunkter ved hjælp af en speciel stik kaldes et COPALUM. Consumer Product Safety Commission finder du installerer COPALUM forbindelser for at være en sikker og permanent reparationsløsning for aluminium ledninger.

Overvejelser

Enhver metal, der er i stand til at lede elektricitet kan potentielt bruges som materiale til ledninger. Kobber er det foretrukne materiale til hjemmet ledninger, fordi det er forholdsvist billigt og er en god dirigent. Sølv og guld er fremragende elektriske ledere, men de er for dyrt at være praktisk for ledninger hjem. Dyre dirigenter som sølv og guld er undertiden bruges på en mindre skala, såsom i elektronisk udstyr som computere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com