Et hjem afhjælpe for drab Bugs inde i et træ

October 9

Der er en hel del hjem retsmidler til rådighed for at beskytte dit hjem frugt og prydtræer fra skadedyr. Sikkerheden af disse pesticider afhænger i høj grad opskriften brugte, som mange roste hjemmelavet sprays ikke er så sikker eller ugiftige, som nogle gerne vil tro.

Kende din skadedyr

Det er nødvendigt at identificere fejl i dit træ til at behandle det effektivt. Nogle bugs er gavnligt og kan faktisk være at hjælpe dig i din kamp mod skadelige insekter. Hvad er giftigt for en fejl kan ikke påvirke en anden overhovedet, så identifikation er nøglen til en vellykket pesticid behandling.

Bladlus og Mealybugs

Bladlus og mealybugs angribe almindeligt en bred vifte af planter, herunder træer. Mens de skader, de forårsager er i vid udstrækning æstetiske, kan meget stort antal af bugs kompromittere et træ. Bladlus er små og bevingede eller vingeløse, grøn, hvid eller gul i farven, og kan vises næsten gennemsigtigt. Mealybugs er formet som ellipser og er normalt dækket med en fin, hvid pels, forårsager dem til at fremstå som små stykker af fnug i dit træ. Både bladlus og mealybugs kan behandles ved at blande en spiseskefuld rapsolie og et par dråber af en ikke-vaskemiddel sæbe med en kvart af vand. Denne blanding bør sprayes på det berørte træ.

Mider

Blande 2 spsk chili sauce eller cayenne med et par dråber af ikke-vaskemiddel flydende sæbe og en kvart af vand kan hjælpe kontrol mider og nogle soft-karrosseri insekter. Tillad løgnehistorie stå natten over, så bland det godt og overføre det til en sprayflaske. Agitere container i hele programmet til at holde de ingredienser blandes.

Universalrengøringsmidler Spray

For at styre et bredt spektrum af insekter og svampe, bland en spiseskefuld af madlavning olie med 2 spsk bagepulver, et par dråber af ikke-vaskemiddel flydende sæbe, og en kvart af vand. Bruges som en all-purpose insektbekæmpelsesmidler spray, er denne all-naturlige og ugiftige pesticid sikker til brug på træer.

Advarsler

Nogle hjem retsmidler for skadedyr såsom at bruge nikotin te kan være så farlige og giftige som kommercielle kemiske pesticider. Selv over behandling af nogle planter med insekticid sæbe sprøjtemidler kan forårsage skade på planten, så begrænse behandling kun til berørte træer. Udvis forsigtighed med noget bruges til at fjerne skadedyr, og holde behandlingen ud af rækkevidde af kæledyr og børn.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com