Et hjem afhjælpe for røde myrer

November 4

Et hjem afhjælpe for røde myrer

Røde myrer er en almindelig og udbredt type af brand myrer, der invaderer området haven og hjem. Disse skadedyr kan holdes under kontrol og endda elimineres fra dit hjem eller haven med enkle hjem retsmidler, der er venlige for menneskets og miljoeets sundhed.

Borsyre

Ifølge DGS havearbejde er borsyre giftige for myrer som det angriber nervesystemet og dræber insekt straks. Hvis borsyre er blandet med en sød smag agn, vil røde myrer tage det tilbage til kolonien til at dele med andre, hjælpe med at dræbe fleste af myrer. Halv borsyre og halv flormelis (at lokke myrer) bør være blandet sammen for at dræbe omkring kolonier.

Mynte

Plantning mynte, eller at have en løsning af pebermynte ekstrakt i noget vand, vil hjælpe afværge myrer og drive dem væk. Dette er en mulighed for dem, der ikke ønsker at dræbe myrerne, men blot ønske dem til at forlade stedet.

Krydderier

En blanding af stærke duftende krydderurter og krydderier, såsom kanel, nelliker og ingefær, kan være drysses rundt om hjørner eller etager hvor røde myrer bebor. Myrer kan lide ikke denne lugt og vil placere sig langt fra de stærke dufte.

Eddike

En simpel eddike og vand løsning, sprøjtes omkring de områder, hvor myrerne bebor, virker godt til at køre dem fra lokalerne. Myrer ikke kan tåle sure og stærke lugte, og det tilskynder dem til at finde en mere kedelig miljø.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com