Et hjem inspektion tjekliste med Microsoft Word

April 6

De fleste mennesker kan lide at være organiseret, når det kommer til at inspicere et hjem, uanset om det er et nyt hjem, at de overvejer at købe, eller for årlige vedligeholdelse og rengøring af deres nuværende hjem. En måde at gøre dette er ved at gøre en tjekliste til at arbejde. Microsoft Word kan hjælpe dig gøre en tjekliste, som du kan udskrive, når det er nødvendigt, og ved hjælp af Word-skabelonen også gør det muligt at foretage ændringer til listen efter behov.

Når du køber et hjem

Beslutte, hvilke varer du ønsker at tilføje til din checkliste. En professionel inspektøren vil kontrollere den elektriske, varme- og kølesystemer, samt strukturelle elementer og kvaliteten af vandet. Men der kan være elementer, som du ønsker at diskutere, såsom som apparater bor i huset, når de blev købt, hvilken tilstand de er i nu og da de var sidste vedligeholdes. Også kan du forhøre sig om skatter, skoler og kriminalitet i området. Lave flere kopier af kontrollisten, når man ser på flere boliger og tage noter på alt du ønsker at huske.

Vedligeholdelse af hjemmet

Hvis kontrollisten er en forårsrengøring opgaveliste for dit nuværende hjem, kan du tilføje linjeelementer som maleri, tagrender, plænepleje og windows. Ved hjælp af Microsoft Word vil tillade dig at ændre skabelonen fra år til år, når du har forskellige opgaver at udføre på dit hjem.

Oprettelse af tjeklisten

Du kan oprette kontrollisten, åbne et tomt Microsoft Word-dokument, skal du klikke på "Indsæt" i værktøjsbjælken for oven og klik derefter på "Tabel". Følg anvisningerne for at oprette en tabel. Det kan tage lidt trial and error at få din tjekliste til at se lige som du ønsker det. Altid tilføje et par ekstra rækker. Du kan starte med 10 rækker og 3 kolonner. Bruge kolonner til at registrere datoen for projektet, de emner nødvendig for at fuldføre projektet og lade den tredje kolonne for noter til dig selv.

Kasser

Du kan gøre en tjekliste ved at tilføje bokse ud for hvert emne. Når du har oprettet din tabel, skal du vælge "Mening" og derefter "Værktøjslinjer", og derefter "Former." Brug værktøjslinjen formularer, skal du vælge "Check formularfelt." Klik på cellen i din tabel hvor du vil tilføje feltet. Fortsæt med at tilføje afkrydsningsfelter, som ønskede, i hver celle.

Skabeloner

Kontrollere Microsoft Word-programmet der er installeret på computeren. Afhængigt af hvilken version du har, kan der være en hjem inspektion tjekliste skabelon allerede der. Bruge skabelonen som udgangspunkt til at oprette din egen liste.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com