Et højt og klynker støj i min Kenmore opvaskemaskine

June 13

Et højt og klynker støj i min Kenmore opvaskemaskine

Opvaskemaskiner tage mere misbrug end du kan indse. Om deponeret af skødesløshed eller børn, ting, der ikke bør være i opvaskemaskinen, sugerør og elastikker, kan gøre deres vej til filteret. Disse volde problemer, herunder irriterende lyde. Hvis dette problem ikke er behandlet, kan det ødelægge din Kenmore opvaskemaskine.

Kenmore struktur

Kenmore opvaskemaskiner har den typiske amerikanske opvaskemaskine struktur, med en sprøjte arm på bunden, som er til opgave at frigive vand nok til at nå den øverste hylde. Efter opvasken er vasket, er vandet frigivet gennem en pumpe på bunden af maskinen og sendes til enten en indbygget forvalter eller din køkkenvask forvalter. At pumpe og slange førende fra opvaskemaskinen er den mest almindelige sted for træsko at forekomme.

Forholdsregler

Før du begynder at reparere din opvaskemaskine, slå vandlinjen fører til opvaskemaskinen. Dette er normalt placeret under vasken. Afmonterer opvaskemaskine fra stikkontakten. Fjerne panelet kick i bunden af opvaskemaskinen og afmonterer vand, afløb og el-ledninger. Skru opvaskemaskine fra ovenstående køkkenbordet, og skub det ud.

Gør en lille grave

For at nå tilstoppe, du har brug at få adgang til pumpen og dens slanger. Forsigtigt slå opvaskemaskinen på sin side, så du kan se bunden. Følg dræning rør fra uden for opvaskemaskine op i pumpen. Træsko er et eller andet sted langs denne tube, normalt lige før eller efter pumpen. Hvis du ikke kan se noget fast i pumpen, skal du fjerne det nederste panel i opvaskemaskinen og følge den pumpe slangen op i opvaskemaskine-enhed. Efter din færdig, forlade bundpanelet for nogle grundlæggende vedligeholdelse.

Vedligeholdelse

Da du allerede har åbnet op for opvaskemaskine, tage tid til at give maskinen en tune-up. Ren væk alle madrester inde dørpladen eller i dræning rør. Check af rør for tegn på revner og erstatte nogen, der ser slidt. Når opvaskemaskinen er sat sammen igen og klar til at køre, køre en cyklus med ingen retter og 1 kop destilleret hvid eddike. Dette hjælper med at fjerne eventuelle resterende mad og mineralsk restprodukt fra rørene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com