Et resumé af Sprinkler vandingssystemer

January 16

Et resumé af Sprinkler vandingssystemer

En gård vandingsanlæg indeholder underground sprinklere, underjordiske rørsystemer, underjordisk vand ventiler og en controller, kunstvanding, som er normalt placeret inde i eller uden for væg i et hjem. Før du planlægger det ideelle system til din værftet, kan du blive fortrolig med de grundlæggende komponenter.

Controller

En kunstvanding controller kan være placeret uden for eller inde, afhængigt af typen af controller. En ledning løber fra registeransvarlige langs linjen vigtigste kunstvanding vand ventiler. Ledninger fra kunstvanding controller hænger individuelt til hver af vandet ventiler, således at ventilerne kan kontrolleres uafhængigt af hinanden. En hvid ledning, kendt som den fælles tråd, er forbundet til alle vand ventiler for lettere kontrol. Registeransvarlige er programmeret med flere tidsplaner, der gælder for individuelle vand ventiler og deres zoner. Når controlleren aktiverer en ventil, ventilen åbner og vandet siv til sprinklerne.

Vand ventiler

Flere sprinklere er forbundet til en ventil, og en vandingsanlæg kan indeholde mere end én ventil. For eksempel, et hjem kan have to vand ventiler i en vandingsanlæg: en til vand baghaven og en til vand forhaven. Disse dele af gården kan ikke modtage den samme mængde af udsættelse for sol, så de hver især har forskellige vanding behov. Vand ventiler er forbundet med hinanden og modtager vand fra vandlinjen kunstvanding, som er normalt forbundet til de vigtigste vandlinjen. De tilsluttede ventiler er underjordiske inde i en boks kaldet boksen ventil indsugningsmanifold. Der kan være mere end én boks, afhængigt af hvor mange ventiler der er, og de har som regel grøn låg.

Sprinklere

Sprinklere kommer i mange former der passer til behovene i plænen. En sprinkler kan være stationære over jorden eller installeres under jorden. Nogle sprinklere spray kun i én retning, mens andre indeholder forskellige rotation intervaller, der undertiden nå 360 grader. Sprinklerne er alle forbundet til en ventil. Sprinklerne pop fra deres skjulte underground holdning til at vande plænen når kunstvanding controller "fortæller" dens tilsluttet vandventil til at åbne. Sprinklerne er alle forbundet til det samme vand ventil linje af rør.

Rør

Mange pipe materialer findes til systemer med forskellige lokale koder. Nogle områder kræver polyvinylchlorid (PVC) rør, mens andre kræver kobber eller galvaniseret rør. Rør er forbundet til fittings, som er skruet eller gled ind i ventiler og sprinklere. Forsegling pipe-forbindelser og fittings ordentligt med Teflon tape, er primer eller lim nødvendig lest du har en lækage på hænderne. Før du flytter fremad med store planlægning eller køb, rådføre sig med din lokale koder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com