Et skifer tag fjernelse omkostningerne

March 11

Et skifer tag fjernelse omkostningerne

Den gode nyhed om at ændre dit skifer tag er, at du får et nyt tag, som kan betyde et give dit hus et anderledes udseende eller reparation af lækager. Den dårlige nyhed er, at fjerne dit skifer tag vil koste mere end fjernelse af de fleste andre typer af tagdækning. Præcis hvor meget det vil omkostningerne vil variere fra region til region og fra sæson til sæson. Det er dog muligt at få en fornemmelse af, hvor meget det koster sammenlignet med de mere sammensatte tagdækning Standardtyper.

Grundlæggende proces

Processen for at fjerne et skifer tag ligner at fjerne enhver form for tag. Du skal trække helvedesild off dit tag, transportere disse helvedesild væk fra dit hjem og disponere over dem lovligt. Hver af disse stadier kræver forskellige ressourcer – og indebærer sine egne former for omkostninger.

Arbejdskraft

Skifer er glatte og vanskeligere at fjerne sikkert fra et tag end er andre materialer – så meget, så ikke alle tagdækning virksomheder er villige til at arbejde med skifer. Det betyder, at fjernelse tager længere tid og omkostninger mere i timen end at fjerne en standard sammensat tag. Du kan minimere dine omkostninger til arbejdskraft ved at købe en pakkeløsning med dit nye tag-installation. Virksomheder tilbyde normalt fjernelse som del af en ny tag installation – og ofte skelne ikke mellem tagdækning typer når citerer denne fjernelse service.

Transport

En af de største opgaver, når du fjerner tagdækning bliver den overraskende store mængde af materiale fra dit hjem til webstedet bortskaffelse. Det gør du ved dumpning din helvedesild i en lastbil eller bin, så køre det væk. Skifer helvedesild er tungere end andre former for helvedesild til det punkt, at Skift til skifer kræver mange hjem til at styrke afstivninger. Dette betyder transportomkostninger mere, fordi du har brug for en lastbil eller flere ture, som begge skal bruge mere benzin med tungere vægt. Du kan skære ned på disse udgifter ved at bestille en dumpster service, der opkræver volumen i stedet for vægt-skifer helvedesild er den samme volumen som sammensatte helvedesild, og de er mindre end de fleste træ helvedesild.

Bortskaffelse

Alle disse skifer helvedesild nødt til at gå et sted, og dette sted er tilbøjelige til at debitere dig for privilegiet at forlader dem. Du bør kontakte din lokale affaldsbortskaffelse facilitet eller kommunale losseplads for deres priser i opførelse affald. Som med transport, kan du minimere disse omkostninger ved at arrangere for en affald pickup, at afgifter af volumen. Dette vil gøre bortskaffelsesomkostninger omtrent det samme, som de ville være, hvis du var at fjerne en sammensat rullesten tag.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com