Et skøn over energiforbrug under kørslen af HVAC-udstyr

September 1

Et skøn over energiforbrug under kørslen af HVAC-udstyr

HVAC, eller opvarmning og air conditioning system i et hjem, er en energi hog. Systemet forbruger mere energi end næsten alle andre apparat. En ovn kan være enten el eller gas, hvilket giver to forskellige former for energiforbrug og omkostninger. Vide, hvordan energi måles er vigtigt, hvis du vil vide hvordan dine VVS system sammenligner til dine andre apparater.

Watt

Elektriske apparater er bedømt af antallet af watt anvendes til magten dem samtidig opererer. For eksempel, kræver en 100-watt pære 100 watt til at drive. 800-watt køkken top mikrobølgeovn kræver 800 watt til at drive. Et lille ur kan forbruge kun 10 watt. Forskellen er, at ved hjælp af elektricitet for at generere enten lys eller varme tager en meget større mængde strøm. Elektriske ovne generere varme af design, og klimaanlæg generere det ved at komprimere kølemiddel og sende den opvarmet gas på ydersiden.

Gasfyr

En gas ovn er sværere at kvantificere i mængden af gas det anvendelser. Ældre modeller brug betydeligt mere end modeller lavet efter den føderale regering begyndte at fremme Energy Star fordele for producenter og forbrugere i begyndelsen af 2000 ' erne. Størrelsen af ovnen og den effektivitet, hvormed der arbejdes på et givet tidspunkt afgøre, hvor meget gas det forbruger til at opvarme hjemmet. Både induceret-udkast og kondenserende ovne er mere effektiv end konventionelle ovne, og en to-trins brænder er mere effektiv end en et-trins.

En gas ovn bruger omkring 750 Watt elektrisk strøm når det kører, til at drive blæseren fans.

Elektrisk ovn

En elektrisk ovn kan forbruge så meget som 26.500 watt varme et 2.000-square-foot hjem i et koldt klima og 8.000 watt i en 1.000-kvadrat-foot hjem i et varmt klima, ifølge Michael Bluejay hjemmeside. Sammenligne det med en simpel 350 watt til at køre en desktop computer og skærm, er det nemt at se, hvordan omkostninger ved opvarmning kan gøre en elregning skyrocket.

Aircondition

Som med en ovn, varierer et klimaanlæg strømforbrug med størrelsen af hjemmet og HVAC-enhed og dens effektivitet. Typiske eksempler på watt forbruges fra Generatorsales hjemmeside er et vindue aircondition på 4800 watts, en 10 k BTU (British thermal unit) central air unit på 6.000 watt, 24 k BTU på 15.000 watt og en 40 k BTU enhed på 24.000 watt. Holde både en ovn og en air condition vedligeholdes ifølge manualen hjælper med at reducere deres energiforbrug ved at øge deres effektivitet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com