Et Toilet cisterne: Hvordan det virker

September 30

Et Toilet cisterne: Hvordan det virker

Toilet-cisternen, eller tank, er del af dit toilet, som du måske aldrig mærke eller tænke, indtil problemet opstår. Typisk cisterne, der gemmer vand skal bruges når du skylle dit toilet, er monteret direkte på toiletkummen, men det kan også være skjult eller forbundet med et rør og monteret på væggen.

Indre dele

En cisterne har flere dele indeni, hver med en bestemt opgave. Den rødmen mekanisme, som normalt er et greb eller en trykknap, er placeret på ydersiden af cisternen og er forbundet til en kæde inde. Anden enden af denne kæde er forbundet til en flush ventil, som er typisk placeret i bunden af cisternen. Der er også en float, som er en ballet-formet enhed tilsluttet en arm. Float er knyttet til en udfylde ventil, som er tilsluttet vandforsyningen linje. Når du skylle dit toilet, handle alle disse dele for at sende affald ud af dit toilet og genopfylde den med frisk vand.

Flushing

Når du trykker på den rødmen mekanisme, løfter kæden knyttet til det den flush ventil, der åbner et dræn, der giver vand til Tom fra tank i toiletkummen og ind i den sifon hul, som ligger i toilet skål afløb. Dette skaber en tegning effekt, sutte både vand og affald ned i kloakken og ud af din toiletkummen.

Opfyldning

Når cisternen har tømt sit lager af vand til at skylle væk affald i dit toilet, falder flush ventilen over drænhul endnu. Som det sker, tabet af vand fra de første flush gør float henlægge nede, aktivere fyldstof ventil den er fastgjort til. Vandet løber derefter gennem fødeledningen og tilbage i tanken, at hæve float. Når float, der hviler på toppen af vandet, når toppen af tanken, filler ventilen lukker og dit toilet er klar til den næste flush.

Dual-Flush cisterner

En variation af den standard cisterne er en dual-rødmen cisterne, som er designet til at spare på vandet ved at give dig mulighed for at skylle enten alle eller en del af vandet gemt i toilet cisterne. Dual flush systemer har to rødmen mekanismer. En bruges til at skylle toilettet fuldt ud, som du ville gøre med en standard toilet, og den anden skyller kun halvdelen af vandet fra cisternen. Den halve flush er ideel, når rødmen flydende affald, hvor den fulde tank vand ikke er nødvendig for at sikre, at det går i afløbet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com