Et Trick for en muggen lugt vaskemaskine

December 24

Et Trick for en muggen lugt vaskemaskine

Vaskemaskiner tage slid ud af vaske tøj. Højeffektive maskiner gør job med mindre vand. Men vand og varme, der gør sådan et godt stykke arbejde med at rense dit tøj også skaber det perfekte miljø for skimmel og meldug at vokse. Resultatet kan være en ubehagelig muggen lugt, der dvæler i din vaskemaskine og kan overføre til dit tøj. Tage forholdsregler for at forhindre eller fjerne, muggen lugt.

Luft ud

Front loading maskiner har døren gummipakninger til at skabe en tæt forsegling, men pakningen kan også fælde vand og tillade formen til at vokse. Forlader døren til vaskemaskinen åben efter hver belastning giver maskinen til at tørre ud. Lad ikke våde tøj sidde i vaskemaskinen, som dette kan tilskynde mug vækst. Du kan også tørre ned døren pakning lejlighedsvis at fjerne enhver vand, der kan blive fanget bag det.

Varmt vand

En talsmand fra Whirlpool Corp forklarede klummeskribent Katherine Salant i Sarasota, Florida "Herald-Tribune" der altid vaske tøjet i koldt vand, samtidig med at spare energi, kunne bidrage til lugt problem, da vandet bliver aldrig varmt nok til at dræbe skimmel og mug sporer i maskinen. Han anbefalede vask hver fjerde eller femte belastning af vasketøj i varmt vand.

Deodorize

Eddike eller blegemiddel kan dræbe skimmel og mug sporer. Du kan også købe vaskemaskine deodorizer faner. Kør en fuld cyklus af en tom maskine med 2 kopper af blegemiddel eller eddike eller en deodorizer fane. Lad maskinen tørre med døren åben, og der bør fjerne lugt.

Den rigtige vaskemiddel

Whirlpool siger også, at ved hjælp af almindelige vaskemidler i en front-loading maskine fører til overskydende suds, som bidrager til vaskemiddel opbygning i maskinen. Skimmel og meldug kan vokse i dette vaske-og rengøringsmidler slam. Ved hjælp af et rengøringsmiddel designet til højeffektive maskiner, udpegede han på etiketten, kan undgà ¥ dette problem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com