Et typisk viktoriansk stol

April 13

Dronning Victoria er den længst regerende monark i engelsk historie. I hendes periode af reglen fra 1837 til 1901, der er kendt som den victorianske æra, britiske middelklassen fået i tallene så økonomien forbedres. Opadtil ambulant familier ønskede boligudstyr til at matche deres nye status. Masseproduktion indtastet møbelfabrikkerne og forskønnet style foretrækkes af dronning Victoria stærkt påvirket udformningen af møblerne. Mahogni, rosentræ og eg blev primært brugt. Den gotiske indflydelse domineret design i de tidlige år af den victorianske æra. Victorianske stole havde en lang række designelementer, især da æra skred i år.

Spisestuestole

Victorianske spisestue stole var de mindste forskønnet boligudstyr af æra. Mahogni buet top skinner blev tilspidset ned til sæde, som derefter blussede i en bred pude, at gøre sidde let for kvinder iført lange kjoler og crinolines. I stedet for traditionelle cabriole ben, var en baluster lagt mellem benene for yderligere støtte.

Victorianske lænestol

Bedstefar victorianske lænestol har en høj, skeformede tilbage. Normalt betrukket i Gobelin eller fløjl, er armene rullet og beklædt med stof. Cabriole ben aborre oven på enten runde eller bear-klo formede fødder og porcelæn hjul. Porcelæn caster er vejledende af victorianske bygning.

Badekar stol

Den victorianske badekar stol har normalt en afrundet knappen tilbage betrukket med velour. Mahogni er den foretrukne træ til sådan en stol. Armene er rullet og polstrede og benene kurven forsigtigt fra sædet ned til kort, runde fødder og porcelæn hjul.

Dybe siddende stol

Den dybe siddende victorianske stol er helt betrukket. Armene er rullet og stærkt polstret. Sædet er polstret og dyb og bagsiden er dækket helt. En fodpanel falder til under sædet til de tunge stol fødder.

Vinge stol

Vinge stol har været anvendt i hjem for mere end 250 år, men masseproduktion sætte det i spidsen for victorianske møbler. Vingerne af siderne var oprindeligt designet til at beskytte sitter fra kladder. Den buede top var kunstfærdigt udskårne og matches udskæringer på cabriole ben. Som den lange æra skred frem, blev en tydeligere version populære. Men benene stadig fastholdt de rige udskæringer. Polstring afhang af det rum, hvori vinge stol blev placeret, med læder foretrækkes til Ikkerygerværelser, billard værelser eller biblioteker. Damask og fløjl blev brugt i de formelle værelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com