Etikette Tips til indstilling af bordet

January 25

Sidder på en perfekt sæt tabel motiverer folk til at vise deres bedste manerer. Når det gøres korrekt, er visningen næsten for smuk til at røre ved. Der er en etikette til indstilling af en tabel, som du skal lære, hvis du har planer om at have et formelt middagsselskab eller arbejder for en catering-firma.

Gafler, knive, skeer

Både af din gafler (middag og salat) gå til venstre for pladen. Hvis du tænker på hvordan du spiser, en højrehåndet person gaffel er normalt i deres venstre hånd, når skære kød. Større middag gaflen går tættest på pladen; den mindre salat gaffel går længst til venstre. Kniv og ske gå på højre side af pladen. En fantastisk måde at huske denne regel er at tænke på gafler akronym: gaffel (F), så pladen ("O" formen), derefter gå til højre (R) og læg kniv (K) og skeen (S). Placer kniven, så bladet ansigter udad fra pladen.

Dessert redskaber skal placeres på toppen af pladen med håndtag af gaflen vender mod venstre og skeen håndtaget mod højre. Du kan også vælge at præsentere dessert bestik dengang dessert serveres.

Servietter

På en uformel middag, vil en serviet sandsynligvis blive placeret nedenunder gafler. På en mere formel middag, bør servietten foldet og placeret på pladen. Se "Resources" nedenfor for serviet foldning billeder og instruktioner. Du kan også bruge Servietringe for en ekstra flair.

Brød tallerkener og kopper

Hvis din tabel indstillingen indebærer brød plader, er disse placeret på venstre side af den største plade ved hver indstilling. Smør kniv kan placeres til højre for pladen. Briller er også placeret til højre for hver indstilling vigtigste pladen. Inkludere et glas vand og vin.

Kaffekop og underkop er placeret længere højre for indstillingen sted; håndtaget er på højre side af koppen. Igen, Tænk på hvordan cup vil højst sandsynligt blive afhentet og bruges af diner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com