Europæisk køkken idéer

October 10

Udtrykket "Europæisk," i hjemmet udsmykning realm, dækker en bred bredde af steder og tidsaldre. Typografierne varierer meget, fra charmerende og rustikke til elegant raffineret. Mange af de vigtigste elementer i europæiske hjem decor tilføjer en tidløs varme og scene af raffinement til et værelse. Disse funktioner gør europæiske indretning et populært valg til køkkenet.

Fransk land

Fransk land er overdådig udseendet af fine møbler parret med naturlige elementer såsom blomstermønstre. Udseendet er detaljerede, men ikke overdrevent glitzy. Det er generelt smagfuld og raffineret. Fælles farveskemaer omfatter bløde blues og gule. Sagte tekstureret vægge, såsom dem med dekorative faux finish som stuk eller patina, ganske passende. Blonder og andre sarte, land-rustikke materialer er relevante indstillinger for Sædehynder og gardiner. Belysning, jern og bronze væg er sconces og lysestager elegant valg, som også indbefatter en smule af gamle verden charme.

Toscanske

Fælles temaer i toscansk udsmykning omfatter udsmykkede smedejern, dekorative kobber gryder, omfattende væg tapisserier, keramik og natursten. Fælles farveskemaer omfatter jordfarver og levende nuancer af gul, grøn og rød. Toscanske gamle verden teksturer og faux finish er avancerede ideer til maling. Tilføje dem ikke kun til køkken vægge, men også en ø, loft eller hvor som helst designeren gerne vil simulere udseendet af gamle verden naturmaterialer. Italiensk landskab kunst med robust jordfarver og glød af den toscanske Sol er populære picks for toscanske vægudsmykning.

Dansk land

Dansk land udsmykning har oprindelse i landdistrikterne hytter og gårde. Det overordnede tema i denne stil er derfor hygge og hjemlighed. Farveskemaer i landlig engelsk indretning omfatter bløde pinks og røde, blege gule og bladgrøntsager---farver fra den typiske engelske have. Materialer til inventar omfatter tin, jern og kobber. Dansk land indretning ligeledes egenskaber dekorativt hang kobber gryder. Træ er fælles for både møbler og gulve. Træet kan være lys eller mørk, nødstedte eller farves.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com