Europæiske rhus

September 2

Der er ingen enkelt stil, der definerer europæiske dekoration, og måske er det en god ting. Med så meget at vælge imellem, er der en palet og en interiør design tilgang, der kan appellere til alle. Hvis du understrege den håndlavede og håndværker over de Fabriksfremstillede, vil dit hjem har udseendet af en kvalitet europæiske interiør. Derefter tilsættes nogle centrale farver og stykker til afspejler dine præferencer.

Toscansk stil

Tuscany tilbyder en buket af muligheder for indretningsarkitekter. Farver og varm og grønne, ekko naturlige skønhed. Middelhavet blues og greens giver en perfekt kontrast til jordet gulvet toner og gyldne vægge. Arkitektoniske træk som buer, nicher, kolonner og fremtrædende windows echo traditionelle monumenter og bygninger i regionen. Stor og fed træmøbler med nødlidende overflader kan funktionen vintage hardware. Husk at vise flasker vin, store keramiske skåle af frugt, og malede kander fyldt med strålende krydderurt.

Fransk landstil

En anden populær europæiske decor stil er fransk land. Dette look er det modsatte af mørke og slanke minimalisme, integrere den lurvede chic kærlighed til årgangen og de slidte med en boheme og kunstneriske vibe. Hvid, blå, fløde og bleg grøn er nøglen i denne stil, som du kan accent med et strejf af gul eller rød. Bruge en smedejern stang til at hænge Cafe gardiner lavet af vintage tekstiler. Bordplader og haven vægge ser charmerende med en håndmalet flise vægmaleri. Uoverensstemmelse mellem Kina er påkrævet, og buketter ser bedst ud i gammel fajance kander eller glas mælkeflasker.

Middelhavs-stil

Spansk Middelhavs stil er skarpere, med lyse whits mod fed blå. Møbler kan omfatte en hårdttræ kabinet indlagt med malede kakler eller spejle indrammet i ornamenterede tin. Græsk Middelhavs stil er varmere, med naturlige nuancer accent med gylden gul. Møbler er vellavet og utilitaristisk, med opbevaring for at skjule rod. I de fleste Middelhavet stilarter er skabe rigelig rum for underholdende nøglen. Området haven eller gårdhave bør har et stort bord og et par muligheder for siddepladser, såsom bænke, stole og gulv puder. Oprette en selskabelig følelse med udendørs eller indendørs pejse, hængende planter og grupperinger af sæder i åben opholdsstuer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com