Europæiske rustik Home Decor

September 20

Europæiske rustik Home Decor

Rustik europæiske home decor trækker inspiration fra spansk, fransk og toscanske gårde og engelsk hytter. Nøglen til europæiske rustik indretning er brugen af enkle, naturlige materialer, såsom træ og sten. Disse materialer afspejler de slid, der kommer med alder og dette er, hvad Europa rustikke hjem indretning bestræber sig på at kopiere.

Gulve

Patina af slidte sten køkken gulve af et europæisk hus kommer fra århundreders brug, men du kan komme tæt på replikerende look med feltet sten eller terra-cotta fliser. Andre områder af hytter og sommerhuse har rustikke trægulve. Du kan opnå dette look af æglæggende bred pine eller egeplanker og forlader dem ufærdige alder naturligvis.

Vægge

Mange europæiske hytterne har træbygninger vægge med gips eller stuk mellem de synlige bjælker. Dette look kan genskabes ved hjælp af tekstureret maling på væggene til at ligne stuk og tilføje imiteret træ bjælker. Pejs varme interiør af rustik europæiske hjem. Omfatte en i dit hjem, hvis det er muligt, med en sten finer.

Vinduer og døre

Europæiske gårde blev ofte bygget med bred windowsills. Give din windows dette udseende ved at erstatte dine eksisterende sills med bredere ones. Tilføje tunge træ Skodder til ydersiden af vinduerne. Spansk-style døre blev bygget fra tunge træ med jern hængsler og hardware. Hvis typografien af din hoveddør egner sig til en europæisk makeover, maling eller pletten det en mørk farve og bruge tunge sort hardware, såsom smedejern.

Møbler

Møbler i europæiske gårde eller cottages er generelt enkel, håndlavede og utilitaristisk, designet til at stå til hårdt slid. Primitive-stil skabene, Windsor rockere og forvitret farm tabeller passer regningen i nutidens hjem. Spansk-style møbler tendens til at være mørke, tunge og kringlet udskåret og klippede i bearbejdet jern, kobber og messing. Find autentiske stykker i butikker, der specialiserer sig i europæiske antikke møbler eller købe reproduktioner.

Tilbehør

Kurve og farverige keramik er hæfteklammer i rustik europæiske køkkener. Bruge dem til at gemme grøntsager og frugter til naturlige counter viser. Bringe rustik stil til dit køkken med en smedejern hængende pot rack. Andre steder, bruge smedejern væg sconces og vægudsmykning for at give dit hjem en toscansk stil rustikt præg. Et maleri med et landskab fungerer godt i et rum med en fransk land tema.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com