Europæiske vindue behandlinger

November 15

Europæiske vindue behandlinger

Velvalgte vindue belægninger kan tilføje flot gestus af europæiske design til dit hjem interiør. Fransk, italiensk, engelsk, irsk eller skandinavisk stilarter er let genkendelig som europæer i smag. Curtain styles lavet på det europæiske kontinent påvirket designstil i andre dele af verden. I dag, er der ikoniske valg, du kan gøre at bringe en særskilt europæisk stil til din indretning.

Irske enkelhed

Irske Boligindretning er ofte lunefuld og fuld af farve. Trist kold og fugtig af det irske landskab, der gjorde dagene mørk og dyster påvirket landets designere til at bruge en masse lyse farver i deres designere. Kjole dit soveværelsesvindue og din seng med filtet rød uld rod pocket gardiner kantet i rød eller metallisk guld frynser. Da dette land er som regel kold og fugtig, er tungere foret behandlinger en nødvendighed.

Fransk Flair

Franske oprette opsigtsvækkende vindue behandlinger ved hjælp af dele af stof. Betrække og hænge en afdækningskasse over din side drapere behandlinger. En afdækningskasse eller palmette, er en kort vindue topper, der skjuler den hardware, der anvendes til at hænge dine gardiner. Line en stuen væg med lodret stribet chokolade og hvidt stof i rod pocket curtain stil. Træk tilbage disse gardiner med brune ledning reb færdig med brun kvaster tynges af et glas orb og fem strygere af små glasperler anbringes orbs.

Middelhavs-stil

Glarmestre i Italien, Spanien eller Grækenland er en letvægts affære af hvid eller naturlige tekstiler og ofte minimal. Middelhavet vindue behandlinger kan være knyttet til vinduesrammen, selve stedet hang fra stænger. Renæssance cutwork materiale er en bomuldsstof med designs skåret ud af materialet. Disse paneler er hængt fra tynde stænger i flat konfigurationer til bedre vise gardiner design. Smedejern håndtag, stænger og vægkunst er dekorative kendetegn, der definerer et middelhavs-stil vindue.

Dansk Net gardiner

Gardin paneler konstrueret med net stof er udbredt i dansk design. Cafe gardiner og jardinières er forskellige former for broderet og flounced netto gardiner. I brug siden 1700-tallet giver netto gardiner lys til at indtaste dit vindue samtidig med at privatlivets fred for dit hjem. Oprindeligt lavet af uld, bomuld eller silke, er dagens net gardiner lavet af polyester, hvilket gør dem overkommelig for den gennemsnitlige boligejer. Flæse net er gardiner med et ekstra afsnit af hængende hem lavet fra en anden stil af blonder. Café netto gardiner er hængt på bunden halvdelen af dit vindue fra en tynd stang. Den kan bruges alene til at tillade sollys i eller parret med en kortere valance hang ned fra toppen af vinduesrammen. Typisk, de måler 12 til 16 inches høj. Og jardinière er fuld længde netto gardiner, som er buet i midten for at give en udsigt over udendørs, men de dækker flere af vinduet end Cafe gardiner. Toile er også et populært stof materiale i England. Fra lys gul til lyse rød og hvid, toile fås i mange forskellige farver og materialer. Broderet lutter gardiner med Taft fundament er smukke tilføjelser til en ung piges værelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com