Facade udvendige byggematerialer

April 3

Facade udvendige byggematerialer

En bygning facade generelt henvises til forsiden af en bygning eller hjem. En bygning facade er designet til at gøre en erklæring, øge værdien af bygningen og oprette en imponerende brændpunkt. Med nogle bygninger, kan en facade ekspandere ud i ansigtet af hjemmet og ombrydes omkring hele strukturen. En facade er lavet af forskellige materialer, der bidrage til at forbedre udseendet af hjemmet.

Glas

På mange større boliger og bygninger anvendes glas som en måde at skitsere en særskilt design eller stil. Mange kommercielle skyskrabere og nyligt opført bygninger bruge glas som en måde at fremvise solede designelementer, som forårsager bygning skal vises rammeløse og reflekterende. Virksomheder som Pilkington arbejde tæt sammen med arkitekter og ingeniører til at designe facader, der ikke kun ser moderne, men også camouflage solar mellemværker, giver sikkerhed og tilbyde brandsikring samt varmeisolering. Mange glasfacader filter lys ordentligt og yde beskyttelse.

Sten

Sten er en anden type af facaden materiale bruges til at fremhæve forreste del af et hjem. At gøre en erklæring, sten og rock mellemværker fremvise en udstilling af robuste, traditionelle design. Der findes flere typer af sten, der kan bruges til en facade, herunder flise, kalksten, creek rock og cut-stone. Flise er ofte produceret i store plader. Plader er stablet til at skabe en brugerdefineret-look til ethvert hjem facade. Kalksten kommer i mindre blokke eller kan være custom-cut baseret på dine specifikationer. Kalksten giver off en rig tone og kan bruges med en koordinerende hegnet linje eller støttemur. Creek rock er en naturlig leder sten ofte bruges sammen med bjælkehytte stil hjem. Det er også venstre naturligt på mange sten ildsteder, der kører højden af hjemmet.

Mursten

Hvis du søger for at skabe facade af din traditionelle eller ranch stil hjem, kan mursten skabe en rig, tydelig look. Mursten kan stå alene eller ledsage jern trim, træ og aluminium sidespor. Mursten varierer i farve, herunder mørke eller varieret lyserød, tan, mørk brun, hvid, grå og rød. En erfaren mursten lag vil skabe et look baseret på dit design behov.

Træ

En træ udvendigt er fælles med mange boliger. Det kan skabe en fantastisk visuel, eksempelvis på victorianske dronning Anne-stil hjem. Mange ældre victorianske huse er historisk og deres udsmykkede trim omkring Vinduer, toppe og døre er ofte hånd-designet og håndmalet i en række farver og paletter. Vejr-behandlede træ kan skabe en varig og beskyttende facade, som vil kræve minimal op-hold.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com