Fælles barkflis svamp

July 27

Fælles barkflis svamp

Svampe, Slim forme, artilleri svamp og bird's nest svamp angribe almindeligt dækningsmateriale. Typisk, økologiske muld typer som flis, bark, kompost og hø blevet befængt med svamp i hele det organiske materiale nedbrydning. At vide, hvad nu hvis noget skal gøres til fælles barkflis svamp vil hjælpe dig, når bioklip værftet.

Svampe

Mange typer af svampe invadere barkflis. Deres varighed i din barkflis afhænger i høj grad på deres type. For eksempel, nogle svampe dukke op og forsvinde i en dag, mens andre lever i muld i hele vækstsæsonen. Svampe skader ikke planter. Der er imidlertid en række svampe, der er giftige for dyr og mennesker. Med andre ord, er de ikke typen svampe du køber fra din købmand. Hvis du vil fjerne svampe, plukke dem ud af din barkflis og smide dem væk.

Slim skimmel

Slim skimmel eller hundens opkast producerer en farvestrålende masse af svampesporer, som vokser i muld og på toppen af græsplæner. Gartnere kan se Slim mug pletter der spænder fra et par inches til mere end en fod. Derudover feeds Slim skimmel fra de bakterier, der findes på muld og græsplæner. Om morgenen, Slim mug kan være brogede, men efterhånden som dagen skrider frem, svampe udtørrer og en pulverformige stof er tilbage. For at behandle Slim skimmel, vaske din barkflis.

Artilleri svamp

Gartnere ser ofte tegn på artilleri svamp på siderne af et hus eller en bil. Denne svamp skyder sin sticky spore masse ind i vinden, som bærer svampesporer strukturer. Efter nærlæsning, kan klæbrig svampe massen ligne tjære. Artilleri svampen, selv er fløde-farve med hvad ser ud lige en sort æg sidder på toppen, ifølge Pennsylvania State University. Forhindre artilleri svamp fra farvning side af dit hus ved at fjerne din barkflis. Lægge en plast eller landskab stof på området og dække med en 3 - til 4-tommer lag af muld.

Bird's Nest svamp

Bird's nest svampen ligner brun lille fugl reder vokser på toppen af barkflis. Inden for "Fuglereden", kan du se svampesporer, der ligner æg. Regndråber tvinge æg eller sporer, ud af reden. Sporer holde sig til enhver overflade omkring området barkflis. I modsætning til artilleri svamp, sporer ikke plette overflader. Gartnere behøver ikke at fjerne bird's nest svamp. Hvis det generer dig, rive op barkflis og erstatte med nye barkflis.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com