Fælles Birdhouses

February 11

Fælles Birdhouses

Fugle gør deres egne hjem i træer og i spær af boliger, blandt andre steder. Imidlertid lokke menneskeskabte birdhouses fugle til din værftet, når de ikke måske har besøgt ellers. At vide nogle af de almindelige typer af hjemmelavet og store-købte birdhouses du vil hjælpe dig beslutte hvilken birdhouse er rigtigt for dine behov.

Træhuse

Den mest almindelige form for birdhouse er den træ birdhouse. Disse huse er bygget af brædder eller brikker af krydsfiner. Stil i Parlamentet afhænger af fugl, du ønsker at tiltrække. Størrelsen af indrejse hul begrænser typen af fugle, der kan klatre inde. For eksempel, en lille 2-tomme hul er passende for en lilla martin men en slørugle er for store til at passe ind. Når du vælger stilen af birdhouse, er placeringen det næste valg. Enten hænge i huset eller montere den på en pæl eller træ. Gøre din egen birdhouse ved hjælp af værktøjer du har omkring huset eller købe en på et hjem forbedring eller haven forsyning butik.

Tørrede græskar

En anden birdhouse tilgængelige på haven levering butikker, eller du kan gøre derhjemme er en centnergræskar hus. Disse huse er konstrueret af tørrede kedel græskar. Når at lave din egen centnergræskar, rense den først at bruge en vaskning pad for at fjerne enhver svamp. Derefter skæres et hul i centnergraeskar og Skrab indmaden med en metalske. Centnergræskar huse skal dræning huller boret i bunden for at give mulighed for vand til at flyde gennem.

Mælkekarton

En måde at gøre din egen birdhouse hjemme er at bruge en Mælkekande. Gøre en ren plast eller papir mælkekarton til en birdhouse dig selv eller med hjælp fra dine børn. Skær et hul i siden af kartonen og tilføje et par drænhuller i bunden. Dekorere ydersiden med pinde, blade, sten eller akryl maling. Derefter streng op mælkekarton og hænge det fra en markise eller et træ filial.

Kaffe dåser

En anden hjemmelavet hus bruger ren Tom kaffe dåser. Skåret en 2-tomme hul i plastlåg for kaffe kan og placere det tilbage på dåsen. Bore to huller i siden af dåsen og indsætte øjet skruer gennem hullerne. Slips sejlgarn gennem øjet skruer og hænge kan fra en gren. Hvis det ønskes, dekorere ydersiden af dåsen med akryl maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com