Fælles Filter problemer med spabade

June 7

Fælles Filter problemer med spabade

Der er en række fælles spabad filter problemer, men mange af disse kan undgås, hvis brugere følger en simpel regel og brusebad før brug af spabad, som nogle af de mest almindelige årsager til spabad filter problemer kan blive bygget op fra den daglige toiletartikler brug. Under normale omstændigheder, bør spabad filtre vare mindst et år og hvis du oplever problemer med dit spabad, foretage fejlfinding af problemet ved hjælp af din fabrikantens brugervejledning til sikre du finde fejlen og kan afhjælpe det. Du kan forlænge levetiden af dit spabad filter ved at rense det en gang om ugen.

Filteret skal udskiftes inden for en kort tid

Et af de mest almindelige spabad filter problemer nødt til at udskifte filteret inden for en kort periode. Der kan være flere grunde til filtre brug for hurtig udskiftning og lige fra forkert filter rengøring til skæve kemikalier forårsager filteret at tilstoppe hurtigt til en forkert størrelse filtersystem. Altid sikre, at filteret vaskes regelmæssigt og test pH i spabad regelmæssigt for at opretholde det rette niveau. Øge filter størrelse, hvis det er for lille til mængden af vand i spabadet.

Beskidt vand

Beskidt og overskyet spabad vand er ofte forårsaget af snavsede filtre. Hot tub skal drænet grundigt og fyldt med rent vand, og filteret skal udskiftes eller grundigt rengjort. Andre årsager til beskidt vand kunne være høj pH og alkalinitet eller høj bakterier niveauer.

Vand lækage

Meget ofte er kan beskadigede eller slidte o-ringe eller løs VVS forårsage vand at lække omkring filterområdet af spabadet. Du bliver nødt til grundigt at inspicere alle fittings og reparere eller udskifte dem. I tilfælde af, at tanken er utæt, skal erstatte straks.

Andre fælles spabad Filter problemer

Et snavset filter kunne være årsag varmer at cykle til og fra, eller endda forårsage vandet for at tage for lang tid at varme op. Hvis ja, skal filterenhed grundigt rengøres eller udskiftes. Disse problemer kan også være forårsaget af lav vandstand eller en defekt termostat, og når du er i tvivl skal du henvise til din ejere manual for fejlfinding vejledning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com