Fælles fryser problemer

January 11

Husholdningernes frysere er en fantastisk måde at opbevare en stor mængde af mad til fremtidig brug, at tillade folk at foretage store indkøb af kød eller grøntsager når på salg og bruge dem senere, til at gemme mad fra haven til vinteren, og at oplagre kødet fra jagt. Nogle fælles fryser problemer kan løses forholdsvis let, men andre kræver professionel service.

Magt

Hvis fryseren ikke kører på alle, tjek sikring eller afbryder. Frysere kræver en hel del af elektricitet. Noget ellers kører i nærheden samtidig kan udløse en sikkerhedsstop.

Kompressor

Hvis fryseren ikke er køling såvel som det bør, lytte for at høre hvis kompressor motoren summende eller at gøre en konstant støj, som det skal være.

Termostat

Hvis kompressoren arbejder, kan termostaten skal udskiftes.

Fordamper spoler

Fryseren kan også ikke køle ordentligt når fordamperfladen fryser over på grund af støv og snavs. Dette kræver, at frakoble fryseren til en manuel afrimning. Hvis du ønsker at rydde spolen, skal du åbne et panel på ryggen, hvilket bør være beskrevet i din instruktionsbog.

Defroster

Is build-up inde i fryseren angiver et funktionssvigt automatisk defroster.

Kontinuerlig drift

Hvis fryseren kører kontinuerligt, termostaten kan være defekt, kølemiddel kan være nede eller fryseren kan være for tæt på en væg. Dette efterlader den kondensator spole ude af stand til at udstråle varmen væk fra apparatet.

Støj

Hvis fryseren er støjende, kan det være ganske enkelt at apparatet ikke er plan, eller meget værre, at kompressoren kan være mangel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com