Fælles Gas tørretumbler problemer

October 29

Fælles Gas tørretumbler problemer

Gas tørretumblere har tendens til at gøre en temmelig effektiv job, når det kommer til tørring af dit tøj, men lejlighedsvis kunne der være et problem, der vil sende dig til tørresnoren midlertidigt at hænge dem mens du diagnosticere og reparere enheden. Der er flere problemer, der kan opstå, der er specifikke for gas tørretumblere.

Ingen varme

Der er tre hovedkomponenter, der kan være forkert fungerende hvis din gas tørretumbler ikke er opvarmning ordentligt. Tændsats, gas ventil spoler og termisk sikring kunne alle være skyldige, ifølge 411 Home Reparation hjemmeside.

De fleste nyere gas tørretumbler og nogle ældre har en elektrisk tændsats, der lyser gas i stedet for en konstant brænding pilot lys. Tændsats vil glød lyse orange, når maskinen er tændt til at fyre gas, men hvis der er ingen glød derefter tændsats har standsede i orden og skal udskiftes.

Hvis tændsats synes at være glødende normalt, men gas er ikke belysning så det betyder ingen eller ikke nok gas er at komme ind i enheden til at antænde. Det er nemt at se, hvis gassen antændende fordi der vil være en stor blå flamme til at opvarme tørretumbleren. Defekt ventil spoler sandsynlige årsag til dette problem. Når defekt, de åbner ikke gas ventil og derfor ingen gas bliver.

Den termiske sikring vil forårsage en gas tørretumbler til stop varme eller stoppe med at arbejde alle sammen. Det er monteret i udstødnings kanalen og vil blæse hvis tørretumbleren overophedes. Denne tommer lange sikringen skal udskiftes for at gøre enheden køre ordentligt igen.

Overophedning

Hvis din tørretumbler overophedning kan det være fordi lint fra masser af vasketøj har tilstoppede ventilationen og udstødningssystem og begrænset den nødvendige luftmængde for at holde enheden cool.

Overophedning kan forårsage problemer med din termisk sikring og potentielt være en brandfare. Rydde op i alle fnug fra kanalsystem i hele systemet skal forhindre problemet. Hvis ikke, kunne så det være en defekt cykel termostat. Dette er et usædvanligt problem, men det kunne forårsage overophedning, ifølge reparation klinik hjemmeside.

Tøj stank

Hvis dit tøj lugter dårligt, når det kommer ud af din gas tørretumbler, kunne det være et resultat af to forskellige problemer, ifølge reparation klinik hjemmeside.

Når for meget støv samler inde fælderne eller kanaler i en tørretumbler, kan overdreven varme forårsage små lint brande, at brænde et øjeblik og derefter blæse ud. Røgen fra disse små brande forbliver i tørretumbleren og kan præge tøj bliver tørret.

En anden grund tøj kan stinke i en gas tørretumbler er produkter som opløsningsmidler, maling eller lak er gemt i nærheden. Dampe fra disse produkter har tendens til at forstærke når blandet med gas fra tørretumbleren. Denne lugt kan ende op i tøj og være ganske ubehagelig. Holde disse varer mindst 50 fødder fra tørretumbleren bør løse problemet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com