Fælles græsplæne ukrudt i Alabama

May 2

Fælles græsplæne ukrudt i Alabama

Alabama er vært for mange typer af fælles græsplæne ukrudt. Den almindeligt accepterede definition af ukrudt er en plante vokser hvor du ikke ønsker det. Rige Alabama jorden understøtter en lang række ukrudt herunder fælles Vejbred, ground ivy, mælkebøtte og fælles fuglegræs.

Fuglegræs

Fuglegræs (Stellaria media) er en lavtvoksende årlige ukrudt. Meget invasiv, planten er hjemmehørende i Europa. Fuglegræs er fundet i alle 50 stater. Fuglegræs foretrækker vokser i skyggefulde områder med fugtig jord. Medmindre straks kontrolleres med ukrudt mordere, det hurtigt overvælder og kvæler langsommere voksende arter. Anlægget kan identificeres i løbet af foråret ved sin lille hvide blomster.

Ground Ivy

Ground ivy (Korsknap hederacea) er en invasiv græsplæne ukrudtsplante hjemmehørende i Europa. Det blev oprindeligt indført i Nordamerika som en prydplante i løbet af 1800-tallet. Tilnavnet krybende Charlie, er anlægget medlem af mynte familie. Ground ivy er let at identificere dens flosset vedbend-lignende blade og små lavendel blomster. Anlægget foretrækker fugtige skyggefulde områder. Når ground ivy bliver veletableret, er det vanskeligt at udrydde.

Fælles mælkebøtte

Fælles mælkebøtte (Taraxacum officinale) kan findes vokser overalt i hele Nordamerika, fra polarcirklen til det sydlige Texas grænse. Medlem af slægten aster, den fælles mælkebøtte foretrækker vokser i fuld sol. Med sine lyse gule blomster og savtakkede blade, Mælkebøtter vokse og sprede hurtigt, især i løbet af foråret og forsommeren. Den fælles mælkebøtte er en flerårig plante med en dyb pælerod, hvilket giver den beskyttelse mod tørke. Øgenavne for mælkebøtte omfatter blowball og faceclock.

Fælles Vejbred

Fælles Vejbred (Plantago store) er fundet i hele Nordamerika, herunder Alabama. Planten er lavt voksende og kvæler omkringliggende græsplæne områder ved at fratage dem af vand og sollys. Vejbred vokser godt i både solrig og skyggefulde områder, er ikke kræsne omkring jordtyper og er rimeligt tørke tolerant. Mest almindelige weed kontrol præparater vil dræbe Vejbred, men fordi det hurtigt spreder sig, flere periodiske applikationer er forpligtet til at holde sine numre i skak. Hvis ikke kontrolleret, breder Vejbred i store koncentrationer af planter.

Curly dock (Rumex crispus)


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com