Fælles haven blomster

August 5

Fælles haven blomster

En persons haven er en form for selvudfoldelse. Farver, teksturer, højde og blomst arter alle bidrage til hvad gør en have et kunstværk. Som art kombinere alle elementer for at forme brikkerne til en helhed. Hvert element i haven, men har til at dele i vigtige faktorer, såsom en attraktiv beliggenhed for vækst og ordentlig jordbundsforhold, at nå sit potentiale for en smuk skærm.

Dahlia

Dahlia (Dahlia variabilis) blomstrer fra juli til oktober og gør bedst på en solrig beliggenhed, beskyttet mod stærk vind. Vokser fra 1 til 6 fod høje, bør gartner overveje sin højde når du placerer det i haven. Blomsten sig selv har mange former og størrelser blomstrer fra 2 til 12 inches i bredden. Fås i pink, lilla, rød, scarlet, gul og hvid, vifte af farver passer godt i ethvert farveskema. De trives i meget fugtig, men ikke mættede jord i zoner 3 til 11.

Peony

Pink, hvid eller rød er farvevalg for denne grønne bladgrøntsager busk, der blomstrer i maj og begyndelsen af juni. Pæoner (Paeonia officinalis) vokse i enten sol eller skygge, hvis de har ekstremt rige jord. Et miljø der er beskyttelse mod vinden er vigtigt. Denne flerårige, trods sin korte blomstrende sæson varer 20 år eller mere i en have og blomstrer i zoner 3 til 8.

Petunia

Petunia (Petunia hybrida) er en populær årlig anvendelig i en afart i farver. Meget hårdfør i enhver tilstand, disse blomster reagerer bedst på omhyggelig opmærksomhed og hyppig vanding. Nye sorter vises altid på markedet. Som alle petunias passer det perfekt i et landskab eller en container haven i alle zoner. Overdreven sommervarmen i zone 12 og 13 dikterer at petunia er egnet til kun vinter, forår og efterår i disse zoner,

Zinnia

Zinnia (Zinnia elegans) er en hårdfør etårig, der nyder nogen jordbundsforhold. På planter 1 til 3 fod høj, farverige daisylike blomster blomstre i gul, orange, rød, pink, lilla, hvid og bi-farver. Denne blomst nyder vandet men er modtagelige for meldug, så vanding ved jordoverfladen i stedet overbrusning fra oven er en god idé. Denne sol-elskende plante er godt i zoner 3 til 10.

New England Aster

New England aster (Aster novae-angliae) vokser til en højde på 3-7 fod. 1 til 2 tommer blomster er lyse lavendel til lilla blå og klynge for enden af stænglerne. Denne flerårige blomstrer godt i zoner 5 til 8 fra sensommeren til efteråret og nyder fuld sol i godt drænet jord.

Morgenfrue

Morgenfrue (Tagetes) er en årlig, der blomstrer i slutningen af foråret til tidlige efterår. Denne plante elsker solen og kan tåle moderat tørke. Deres guld, orange og gule farver kan lysne op en have i zoner 3 til 9.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com