Fælles haven edderkopper i Georgien

October 30

Fælles haven edderkopper i Georgien

Cirka 3.000 edderkopper lever og trives på tværs af Nordamerika, ifølge Washington State University. Det tempererede klima i Georgien tilbyder et ideelt hjem til fælles haven edderkopper. Gavn for haven, edderkopper hjælper med at holde uønskede skadedyr under kontrol på haveplanter. Få udgøre nogen fare for mennesker og de fleste foretrækker at blive ladt alene.

Gyldne haven edderkop

Den gyldne haven edderkop (Argiope aurantia), også kendt som den sorte og gule argiope, måler fra 3/4 til 1 1/8 inches i diameter. Hunnerne er lidt større end hannerne. Edderkopper producere store orb formet spindelvæv i haven, ofte suspenderet fra træer, buske eller eves af huse. De plejer at vælge steder med meget lidt vind til at konstruere deres spind, der måler op til 2 fod i diameter. Den gyldne haven edderkop bider sjældent, og når det sker, det udgør ingen fare for en sund menneskelige.

Edderkoppen opstår på tværs af staten Georgia og USA, ifølge Texas A & M University og University of Michigans hjemmesider. Edderkoppen er yderst gavnlig. Dens en aggressiv spider de tilbringer sit liv på sin webs fange skadedyr insekter som biller, møl, hvepse, fluer og myg. Mandlige forlader sin web til at søge efter en kvinde at avle med en gang om året. Hunnen vil lægge fra 300 til 1.400 æg indkapslet i en papir-lignende sac, ifølge Texas A & M University.

Lemmen Spider

Lemmen spider (Ummidia sp) graver et hul i havejord. Det danner en silken lemmen for at dække det hul indgangen. Inden for hule linjer lemmen spider interiør med silke. De har tendens til at nyde bygge huler på siderne af bakkerne i forstyrrede områder i haven hvor snavs kan nemt arbejde. En sort edderkop med mindre hår end en tarantula, kvindelige lemmen spider foranstaltninger lidt over 1 tommer i diameter og hannen er lidt mindre.

Edderkoppen er bosat i sin hule og de udnytter lemmen for at fange byttedyr, der går forbi. Desværre, den parasitære hveps er et rovdyr af gavnlige haven edderkop, og ofte jager den.

Den kvindelige spider lægger sine æg i sin hule, bor hos æggene indtil de klækkes for at beskytte dem. Selv efter æggene klækkes, bo kvindelige i burrow med baby edderkopper, indtil de er gamle nok til at klare sig selv. Spider's sortiment opstår fra Virginia south Florida og i hele det sydlige USA hele vejen til Californien, ifølge Arizona Sonora Desert Museums hjemmeside.

Grøn Lynx Spider

Grøn lynx spider (Peucetia viridans) er en lille grønlig-gul edderkop, der måler 1/2 til 5/8 inches lang. Den kvindelige spider er større end hannen. Hun konstruerer en ægget sac indeholder 25 til 600 æg, som hun brutalt vagter.

Den grønne lynx edderkop bider. Lokationen bid normalt klør, og kan svulme op til et område 7 til 10 inches i diameter, men vil i sidste ende gå væk uden medicinsk behandling.

Edderkopper bor og skjule i blade og blomster af haveplanter. De blande sig med planten, tålmodigt venter på deres bytte for tilgang, og derefter forår på dem. Edderkopper er gavnlig i bestræbelserne på at styre afgrøde-ødelægge insekter. Grøn lynx spider udfylder ikke kun Georgien, men også hele USA, ifølge Texas A & M University og University of Floridas hjemmesider.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com