Fælles haven insekter og edderkopper i NSW

September 3

New South Wales er beliggende i det sydøstlige hjørne af Australien. Dette område er hjemsted for en lang række insekter og edderkopper. Både edderkopper og insekter er leddyr, men en edderkop er ikke et insekt. Et insekt er en leddyr med 6 ben. Edderkopper er spindlere, med 8 ben. Mens nogle insekter og edderkopper er farlige, mange er gavnlige for haven og skal ikke fjernes.

Tragt-Web edderkop

Tragt-web edderkopper bygge deres hjem i jorden. De foretrækker fugtige, skyggefulde områder som under træ pæle og klipper hvor de graver sig ned og sætte lange "tur ledninger" for deres insekt bytte. Tragt-web edderkopper kan ses i New South Wales efter perioder af ekstrem regn, eller efter at jorden er blevet udgravet i haven. I sommeren og efteråret gå mandlige tragt-web edderkopper på jagt efter en makker, mens kvindelige generelt forbliver tæt på hule. Insekticid anbefales ikke til denne edderkop, som det vil dræbe edderkoppens bytte og edderkopper vil gå på jagt efter mad, ofte ender i hjemmet. Tragt-web edderkopper er giftige. Hvis bidt, bør du søge lægehjælp.

Banksia juvel Bille

En indfødt af New South Wales, juvel beetle har en orange eller gul shell med sorte bånd. Det vokser til over en tomme lange og bor i træ banksias og honeysuckles. Banksia juvel beetle er en af 1200 juvel biller fundet i hele Australien. Alle juvel biller er smukt farvet og i nogle kulturer, bruges til at dekorere tøj og skulpturer, ifølge Australien Museum.

Påfugl Tømrer Bee

Påfugl Tømrer biens lyse metallic farver synes at ændre farve, som de flyver fra blomst til blomst i New South Wales haven. Tømrer bier er opkaldt efter deres vane af tunnelføring i det bløde træ træer. Disse bier spiller en stor rolle i bestøvningen af blomsterne i haven.

Bird-dropping Spider

Også kendt som dødens hoved spider til sin kraniet-lignende markeringer, denne edderkop almindeligt bor i frugttræer omkring New South Wales hvor det jager møl. Bird-dropping edderkopper findes også i haver, selv om de ikke-aggressiv og kan være overset. Du kan finde disse edderkopper om natten, hængende på hovedet fra et blad med benene strakt. I løbet af dagen sidder denne edderkop ubevægelige på sit træ, der ligner en fugl droppe. Det udsender en pheromone, der tiltrækker sit bytte ifølge Brisbane insekter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com