Fælles herbicider fra 1930-erne

October 28

Fælles herbicider fra 1930-erne

Herbicider, også kaldet pesticider og ukrudtsmidler, er kemikalier, der bruges til at fjerne uønskede planter. Herbicider er enten uorganiske eller organiske. De fleste af herbicider før 1930s var uorganiske, som blev brugt i udstrakt grad mellem 1896 og 1930, ifølge Vallurupalli Pia Rao i bogen "Principperne om ukrudt videnskab." Moderne landbrug er domineret af organisk herbicider, som først blev introduceret i 1930-erne.

Thiram

Thiram (kemiske navn: tetramethylthiuram disulfid) er en fungicid og herbicid, der er blevet brugt flittigt siden 1930 ' erne, ifølge University of Florida. Stoffet tilhører familien thiocarbamatbaserede af pesticider og bruges til at beskytte svampesygdomme tomater, jordbær, salat, druer, ferskner og prydplanter. Thiram bruges som en plænegræs protectant, hæmme væksten af ukrudt og brune pletter. Det var tilgængelig som en blanding med andre fungicider og herbicider, i vand suspension formulering, vand-vanddispergerbare granulater, sproejtepulver og støv. Ifølge Michael Ash og Irene Ash i bogen "Håndbogen for grønne kemikalier", overdreven udsættelse for thiram forårsager irritation, påvirker lungesystemet, beskadigelse af hjernen, nyrerne og leveren. Stoffet er en tvivlsom kræftfremkaldende.

Nitrophenols

Nitrophenols er en gruppe af kemiske forbindelser, der er blevet brugt i tidlige 1930 ' erne som herbicider, Marina Trapido og Anna Goi i "Nedbrydning af Nitrophenols med Fenton reagens." Nitrofenol, DNOC eller dinitroorthocresol, (4,6-dinitro-o-cresol) blev indført som herbicid i 1930, ifølge G. A. Matthews i bogen "pesticider: sundhed, sikkerhed og miljø." Stoffet udviser herbicidaktivstoffet, svampedræbende, acaricidal og insektdræbende aktiviteter. Det bruges primært som herbicid kontakt at kontrollere ukrudt i græsfrøafgrøder, bush/træ frugter, majs og korn, ifølge Terence Robertand David Herd i bogen "Stofskifteveje af landbrugskemikalier." Ifølge Vera Jolb Meyers i bogen "Teratogener" var DNOC en af de tidligste kemikalier, der blev patenteret som selektiv herbicid.

Ifølge PAN pesticider Database er DNOC giftige for vandmiljøet. DNOC toksicitet forårsager rastløshed, tørst, svedtendens, takykardi og stigning i kropstemperaturen hos mennesker, ifølge Nick H. Proctor et.al., i bogen "Proctor og Hughes' kemiske risici på arbejdspladsen."

Pentachlorphenoler

Pentachlorphenoler (PCP) er en klasse af kemiske forbindelser, der blev produceret i 1930 ' erne, ifølge Alastair Hay i bogen "Kemiske leen." De blev brugt som nonselective herbicider i sukkerrør og ananas felter, ifølge Robert I. Krieger i "Håndbog i pesticid toksikologi." PCPs er meget giftige. Indtagelse, indånding eller hudkontakt med PCPs forårsage tab af appetit, dehydrering, voldsomme svedeture, irritation og forhøjet temperatur. PCPs har negative virkninger for forplantningsevnen og er giftige for det centrale nervesystem, nyrer og lever, ifølge Cornell University.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com