Fælles hjem stereoforstærker problemer

October 4

Hjem stereo forstærkere har en enkel opgave: de tager indgående lyd signaler og øge dem før du sender signaler til højttalerne. Ved at forstærke signalerne, amp er i stand til at forbedre samlede lydkvalitet og giver mulighed for et større udvalg i volumen. Dog har hjem stereo forstærkere at arbejde med mindst to højttalere og ofte flere kilder af signaler, som kan skabe nogle problemer i signal overgang og forstærker operation.

Forbindelser

Med så mange forbindelser i hjemmestereoanlæg og -teater systemer er det meget almindeligt at finde løs, forkert eller defekt forbindelser med ampere. Løse forbindelser blot forvride lyd eller lade og udtoning. Dette kan repareres af genmonteres kablerne. Kabler tilsluttet de forkerte havne på amp eller højttalerkablerne sat op på de forkerte terminaler producerer dårlig lydkvalitet eller ingen lyd til mindst én højttaler. Defekt forbindelser er forårsaget af problemer med kablerne, selv, som skal udskiftes.

Overophedning

Som ampere arbejde, genererer de en masse varme. Denne varme er blæst ud af amp med en fan-system, der cirkulerer luften ind i omkringliggende områder. Desværre, ampere er ofte placeret på bagsiden af stereo hylder eller hjemmebiograf rum hvor der er ikke plads til at luften til at gå. Som et resultat, overophedes amp, forårsager skade på sine systemer og nogen i nærheden enheder, drastisk forkorte dens levetid.

Nynne

Nogle boligejere tror, at en amp korrigerer eventuelle signalforvrængning, der opstår før signalet når forstærkeren. Det er ikke sandt. Amp kun forstærker fordrejningen, sig selv, hvilket gør en summende lyd, der opstår på 50 eller 60 hertz bølgelængder endnu mere mærkbar. For at løse dette problem, ejere skal placeres et sted en isolator før signalet når forstærkeren.

Fuse problemer

Til tider kan ampere pludselig dør, nægter at arbejde og nogle gange ikke engang tænde. Dette betyder ofte, at en lunte inde amp har blæst. Disse små sikringer blæse ikke så ofte som sikringer i andre systemer, men usikker elektriske strømme og overforbrug kan stadig forårsage fuse svigt. I de fleste tilfælde bør boligejere kunne skifte sikringen og fortsætte med at bruge amp.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com