Fælles hus Bugs i Canada

December 24

Fælles hus Bugs i Canada

Bugs har en uhyggelig håndelag for at indtaste dit hjem gennem den mindste revner og huller. Du kan forsegle disse revner og huller hele dagen lang og bugs stadig vil finde en måde at komme. Der findes flere typer af hus bugs i Canada, der kan medføre masser af problemer.

Væggelus

Væggelus er formet som apple frø med en flad organer og brede hoveder. De er brun, meget lille og i stand til at skjule mest overalt. De kan leve et år eller længere uden mad og for det meste kommer ud om natten. De er blevet fundet under tapet, elektriske forretninger, og oftest inde box fjedre og rullemadrasser. Mange mennesker tror fejlagtigt at væggelus er et tegn på uncleanliness, men de kan findes i boliger og hjemløse krisecentre. Væggelus feed ved piercing hud med en langstrakt næb. Hvis du bemærker blodpletter fra knuste bugs på dit sengetøj, eller en stigning af kløende røde pletter, der vare flere dage, kan dit hjem være inficeret.

Carpenter myrer

Carpenter myrer er ofte forveksles med termitter på grund af deres ligheder. En måde at skelne mellem to er at carpenter myrer kommer ud i dagtimerne og er større end termitter. Carpenter myrer skade træ i dit hjem ved at oprette tunneler i træ. Små bunker af savsmuld angive dit hjem er angrebet af carpenter myrer.

Pille Bugs

Pille bugs er forveksles med insekter, men er faktisk betragtes som krebsdyr svarende til rejer og krebs og tilbringer hele deres liv på jord. Pille bugs er normalt mellem en kvart og en halv tomme lang med sort, oval organer. De har evnen til at rulle ind i en kugle når generet. Pille bugs er almindelige i boliger med høje niveauer af fugt, der forårsager meldug og træ rådner. Pille bugs er skyllevæske bugs og forbruge anlæg og animalsk affald, både levende og døde. Ifølge skadedyrsbekæmpelse Canada vandrer pille bugs ind i hjem i tusindvis i foråret og sommeren måneder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com