Fælles hus elementer i 1940 ' erne

May 24

Fælles hus elementer i 1940 ' erne

Liv under anden verdenskrig i 1940 ' erne omfattede rationering og forordninger, der stoppede produktionen af biler og mange husholdningsartikler. 1940s hjem featured mange fælles elementer, der er ikke længere fælles elementer i boliger i det 21.

Stue

I 1940 ' erne bestod hjemmeunderholdning af radioshows, brætspil, kortspil, lytte til musik og læsning. Hvis familien havde kun én radio, så var det som regel i stuen så de kunne invitere venner og naboer til kaffe og dessert mens du lytter til "Amos 'n' Andy," Bing Crosby, "The Green Hornet" eller en af de andre populære viser æra. RTF spillede big bands herunder Glenn Miller og Duke Ellington. Stuer havde et magasin rack til at holde aviser og magasiner, med gulv lamper bag stole for bedre lys. 1940s hjem havde mørklægningsgardiner under anden verdenskrig at gøre byerne mere vanskelige mål for en potentiel fjende.

Spisestue

Telefoner sad på et lille "telefon tabel", der havde en skuffe til at holde telefonbogen. Telefon var normalt i spisestuen ikke afbryder samtalen eller radiolytning i stuen. Den gennemsnitlige spisestue sæt bestod af bord og stole, buffet og Kina skab. Selv budget hjem havde ofte en lysekrone som en del af indretningen. Stor væg spejle hang over buffeten. Voks blomsterdekorationer var en populær pynt på møbler i hele hjemmet.

Køkken

Køkkenet havde nogle apparater, men ikke nær så mange som i dag. Standard apparater af æra inkluderet brødristere, blandere, iceboxes eller køleskabe, komfurer og ovne. Andre køkken elementer inkluderet Elkedel, kaffemaskine, kaffe kværne, cookie krukker og beholdere. Chrome var populære for sin skønhed og nem rengøring. En typisk køkkenbordet havde metal ben og rammen med en emalje top. De fleste hjem har ikke aircondition, så gulvet fan til at afkøle køkkenet i sommermånederne var et almindeligt syn. Gulvet var hørfrø linoleum.

Soveværelse

Mens bygherrer designet soveværelset skabene som en standardfunktion i nybyggeri i 1940 ' erne, levede mange mennesker i ældre huse. De brugte en Skift kjortel, som er et møbel med en bar til at hænge tøj plus skuffer for foldede varerne. Det var standard for et stort spejl til at vedhæfte til Præsidiet. Mange kvinder havde en håb brystet, også kaldet en cedar brystet. Alle møbler blev massivt træ.

Andre elementer, hus

Uld værelse tæpper blev standard i 1940. Tidligere havde hjem område tæpper på nøgne hårdttræ eller linoleum gulve. Folk havde de samme elektriske apparater til tøjvask og rengøring, som vi gør, herunder en automatisk vaskemaskine, dampstrygejern og støvsuger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com