Fælles husstand Bugs i North Dakota

September 2

Fælles husstand Bugs i North Dakota

Ligesom i enhver stat har mennesker, der bor i North Dakota at gøre med husholdning skadedyr. Den midtvestlige stat, som grænser til Canada, bytte falder til mange af de samme bugs at invaderer boliger i hele landet. Med de rette forholdsregler, kan beboerne i North Dakota dog begrænse invasioner fra insekter.

Kakerlakker

Kakerlakker har tendens til at samles i dit køkken, fester på krummer i natten. De få adgang til dit hjem gennem revner i væggen, via ventilationskanaler og drænrør, tiltrækkes af steder, der er varm, mørk og fugtig. Da dit hjem er opvarmet om vinteren og forbliver varm om sommeren, kan roaches være et problem i North Dakota året rundt. De vises som regel om natten og de holder deres reder godt skjult. Hvis dit hjem er invaderet af kakerlakker, fjerne alle fødekilder for bugs. Hvis et problem opstår igen, ringe til en exterminator.

Skab Bugs

Nogle insekter i North Dakota er tiltrukket af mel, korn og korn. Det er almindeligt at finde visse insekter lever i og omkring fødevarer, der opbevares i skabet. Forvirret mel biller og røde mel biller er nogle af de mest almindelige fejl fundet i North Dakota skabene. De kan hurtigt angribe og formere sig i din mel. Indiske måltid møl, som ofte kommer ind i hjemmet via tør hundemad, angribe også ofte mel og andre kornsorter. At holde din skabene ren og placere nye pakker af mel og andet korn i forseglede plast bøtter vil forhindre disse bugs i bosætter sig i dit hjem.

Skadedyr på potteplanter

Bugs i North Dakota også angribe potteplanter. Bladlus er små bugs, som foder på anlægget sap, piercing kødet med lille kæber og sutter ud af sap. Deres sticky affald så kan gøre planten et mål for bakteriel infektion. Skala bugs også foder på anlægget sap og dække plante med en klæbrig stof. Lille spider mider oprette en silkeblød webbing på undersiden af anlægget. Ligesom andre skadedyr suge de for plantens vitale sap.

Myrer

Myrer er en anden fælles husstand bug i North Dakota. Der er 10 arter af myrer i North Dakota. De fleste arter af Myren er tiltrukket til hjem hvor der foreligger en fødekilde. De vil derefter efterlade en usynlig sporet af feromoner, som tiltrækker resten af arbejdstager myrer i kolonien. Fælles myrer er nemme at kontrollere, hvis du køber lokkemad. Andre sorter i North Dakota, såsom ant Tømrer forudsætter dog sandsynligvis en exterminator.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com