Fælles husstand skadedyr fra kæledyr

December 3

Fælles husstand skadedyr fra kæledyr

Kæledyr er vidunderlig ledsagere, der kan gøre vores hjem til et gladere sted. Dog kan at have kæledyr inde i dit hjem føre til uønskede insekt skadedyrsangreb. Mange skadedyr ikke kun leve på animalsk værter, men bide mennesker så godt. Visse skadedyr såsom flåter og lopper er almindelige indendørs skadedyr, der kan ofte være svært at kontrollere.

Flåter

Flåter er en fælles skadedyr af hunde, men sjældent påvirke katte. Mange hunde er befængt med flåter, mens de er udendørs, især i skovklædte eller græsklædte områder. Flåter har otte ben og er relateret til edderkopper. De er medlemmer af familien Arachnid, der lever af blod i vært animalsk. Brun hund kryds er typisk findes kun på hunde. Kvindelige brun hund flåter ofte lægger deres æg i revner, sokler, gardiner og vindueskarme. Efter klækning feed flåter på hunde og drop off hunden blod efter fodring. Flåter skjule ofte indendørs i møbler og under tæpper indtil et andet måltid er nødvendig. Disse flåter skjule ofte udendørs, så godt. Brun hund flåter findes ofte gemmer sig under indgangsparti og nedenunder bygninger.

Væggelus

Væggelus er ovalt, fladt og brunlig-rød i farven. Disse skadedyr foretrækker at fodre på blod fra mennesker, men vil også indgå på hunde, katte og fugle. Efter fodring, væggelus bliver røde i farven og har en opsvulmede udseende. Væggelus normalt gemmer sig i revner af madrasser og kan avle året rundt med gunstige betingelser. Voksne kvindelige Væggelus kan lægge fra 200 til 500 æg, der er lagt i 3 - 15 dages mellemrum. Efter klækning, væggelus nymfer feed som en vært er fundet. Dog kan bed bug nymfer overleve op til to måneder uden fodring. Voksne Væggelus kan leve i et år eller mere uden fodring. Siden væggelus ikke kan flyve eller hoppe, er de normalt transporteres fra sted til sted på mennesker, dyr eller i bagage.

Lopper

Lopper almindeligvis angribe hjem med hunde og katte, men findes også på kaniner, egern og kyllinger. Disse eksterne skadedyr leve på huden af dyr, men er også kendt for at bide mennesker. Lopper er bittesmå, sort eller brun, foranstaltning 1/16 tomme og har lange ben, de kan bruge til at hoppe fra sted til sted. Lopper har sugende mund dele for at udtrække blod fra dyr og mennesker. Voksen lopper må have blod til at leve, men de kan leve i længere perioder uden fodring. Lopper er normalt på deres højeste i varmt vejr. Kæledyr befængt med lopper klør frygtelig og ofte scratch nonstop.

Sukkerærter mider

Sukkerærter mider er årsag til sukkerærter, en hudlidelse, der forekommer hos mennesker og dyr som hunde, katte, heste og får. Ifølge University of Florida, IFAS udvidelse, canine sukkerærter mide forårsager hund sukkerærter og også angriber mennesker. Hunde inficeret med sukkerærter mider ofte udvikle symptomer som rødme i armhulerne, betændte hud på kanten af ørerne og røde pletter i lysken. Katte udvikler typisk crusty læsioner på deres hoveder, som spredes over hele kroppen med tiden. Efter kontakt med hunde eller katte inficeret med sukkerærter mider, kan mennesker kontrakten sukkerærter. Symptomerne på sukkerærter i mennesker er blærer, hududslæt og betændelse. Mennesker udvikler typisk disse symptomer på deres lår, underarme og mave.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com