Fælles jord bakterier nematoder

October 25

Fælles jord bakterier nematoder

Jord nematoder tariferes gennem fodring vaner, ifølge Robert McSorley af University of Florida. Jord nematoder er små rundorme lever primært i den tynd hinde af vand omkring jordpartikler. Under tørre varme forhold nematoder blive hvilende, rapporter det nationale videnskabs- og teknologicenter. Mange arter af nematoder er endnu ikke klassificeret, men nematoder er almindeligt grupperet i tre undergrupper: nematoder, der lever på planter, nematoder, der spiser jord mikroorganismer og nematoder, der jager andre nematoder.

Nematoder, der lever på planter

Planteæder jord nematoder lever på parasitically af anlæg spørgsmål. Ødelægge Planteæder parasitter er enten ektoparasitter, bor i jorden og foder på eksterne rod overflade celler, eller endoparasitesm indtaste rodsystemer og levende og foder i roden, hedder McSorley. På grund af deres forhold til landbrug og afgrøde, disse er de mest udbredte studerede og velkendte jord nematoder.

Nematoder lever på jordens mikroorganismer

Bacterivore jord nematoder lever udelukkende på bakterier, der findes i jorden. Fungivore jord nematoder lever helt på jord svamp. McSorley rapporterer, at disse nematoder er gavnlige for nedbrydning af organisk stof indskud, jordens samlede materiale bestående af vegetabilsk eller animalsk sag, som ligger inden for jord. Lejlighedsvis relaterede algivores, nematoder, der lever i vand på alger, som findes i jord samt.

Nematoder, der lever på andre nematoder

Rovdyr og altædende er begge mindre fælles jord nematoder, ifølge McSorley. Predator nematoder live på andre nematoder og forskellige andre mikroorganismer. Omnivore nematoder vil spise en kombination af andre nematoder, bakterier, svampe, alger og planter. Selvom disse nematoder er mindre udbredt end andre vil de fleste enhver jordprøve indeholde en lille mængde eller rovdyr og omnivore ødelægge typer inden for det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com