Fælles køkkenhave skadedyr

April 6

Der er mange typer af skadedyr, der kan være til gene for vegetabilske planter. De mest almindelige er bugs og insekter. Nogle bugs og insekter fest på en bred vifte af grøntsager, frugt og blomster planter, mens nogle som bestemte typer af planter. For eksempel, asparges Bille spiser asparges planter, kål looper spiser grønne kålblade og Colorado kartoffel Bille spiser bladene af kartoffel, aubergine og tomat planter. Haven skadedyr kan være svære at styre og behandling varierer, afhængigt af hvilken type af pest er til stede.

Bladlus

Bladlus er soft-karrosseri insekter med sugende mouthparts at fodre på plante sap. Bladlus lever i kolonier på undersiden af bladene. De er ikke særlig omkring anlægstype og vil suge saften ud af grøntsager, frugt og blomstrende planter, og træet blade. Hvis for meget plante sap er fjernet, vil bladene visner eller bliver gule, forårsager planter at se dårlige. I etablerede planter og træer, dette vil normalt ikke forårsage nogen alvorlig skade, men i småplanter, bladlus angreb kan dræbe anlægget eller fratage den af næringsstoffer den har brug for at vokse og ordentligt etablere sig. Hvis et bladlus angreb er til stede, kan behandling omfatte kontakt insekticider, sommer olier, fedtsyre salte eller bringe i bladlus naturlige fjender, lady biller og lacewings, at spise dem.

Ørentvist

Ørentvister, også almindeligvis kaldet pincher bugs, er 5/8 tommer lange, brunlig-sort bugs, med tyveri, der stikker ud fra underlivet. Ørentvister spiser blade, blomster og skud af grøntsags- og planter. Bortset fra spise og forårsager huller i planterne, vil en ørentvist normalt ikke forårsage dine planter betydelig skade. I store grupper, dog kan de forårsage betydelige skader på grønne planter, som salat, kål og jordbær. De kan også spise bud frugter og grøntsager, såsom jordbær, frugt skader. I haven er den bedste behandling for en ørentvist infestation insekticid. Der er ingen kendte naturlige behandlinger, der har vist sig at arbejde.

Haven snegle og snegle

Haven snegle og snegle er jord bløddyr, hvilket gør dem i forbindelse med muslinger og skaldyr. En skovsnegl er normalt 1/2 til 2 inches lang, i en cremet brun farve, og har udseende af en kortere, meget federe, slimet orm. Den væsentligste forskel mellem en slug og en snegl er en snegl en shell på toppen af sin slug-lignende krop. Snegle og snegle fest plante blade, plantestilke frugter og grøntsager af en plante. De er ikke kræsne og vil spise frugt-, grøntsags- og blomstrende træ og plante materiale. De kan især lide fugtig elementer, så alle dele af planten er vådt, det er, hvor de ville foretrække at starte. Den bedste måde at fjerne snegle og snegle er at samle dem op og fjerne dem i hånden. Hvis området er angrebne, kan du overveje at bruge en lav toksicitet, jern fosfatbaserede slug og sneglen lokkemad.

Hvide flyve

Hvide fluer er små, hvide vingede insekter, der ligner små møl, snarere end fluer. De er almindeligt identificerbare baseret på de pulverformige voks-lignende stof, der frakker og beskytter deres krop. Hvide fluer er en af de mest almindelige og en af de værste have skadedyr. De spiser de fleste typer af frugt og grøntsager planter, og spiser blade, blomster og den voksende frugter og grøntsager. Hvide fluer blad skade, sap dræning, frugt og grøntsager skader og udskille materiale fra planter, som lokker andre insekter til området. Hvide fluer er vanskelige at behandle, og når de har angrebet området, du arbejder mere for at kontrollere dem, end fjerne dem. Æggene er næsten usynligt for øjet, og de fleste behandlinger dræbe ikke ægget. Så mens du dræber de voksne fluer, du ikke dræbe æggene. Men nogle af de fælles behandlingsplaner omfatter indstilling hvide flyve fælder, insekticid sæbe, insektdræbere eller foggers.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com