Fælles køkkenudstyr

September 2

Fælles køkkenudstyr

Køkkenudstyr falder i tre store kategorier: opbevaring, forberedelse og madlavning. Køleskabe og frysere tillade en boligejer i 2011 at sikkert holde mad længe forbi hvad ville have været utænkelig blot et par generationer siden. Moderne prep værktøjer oprette hurtigt måltider, at så sent som i 1970 ' erne betød timer af besværlige findeling og blanding, og speciale apparater barbere minutter, og nogle gange endda timer, fra den tid, det tager at tilberede et måltid.

Store apparater

Komfur, køleskab og opvaskemaskine anses for at være standard store køkkenmaskiner af husejere, som de koster mest og tage de mest værelse. I mange år var de eneste valg for komfurer gas eller el, bageovn placeret under en kogeplade. I 2011, brændeovne også komme med induktion overflader, der er helt flad, og ovne kommer konventionelle, konvektion og mikroovn modeller, der kan være placeret på toppen af rækken, under det eller helt adskilt fra det. Kummefrysere er tilgængelige i modeller lille nok til at passe ind i køkkener, og nogle hjem køleskab modeller har automatisk icemakers og koldt vand dispensere.

Små apparater

Mad forberedende udstyr omfatter fod og hånd blandere, processorer, blendere, ice barbermaskiner og tryllestave. Disse duplikere håndværktøj, men tillade kok til at arbejde hurtigere med meget færre udgifter for personlig energi. Mad-madlavning udstyr omfatter standard og ovn brødristere, grill, små griller, elektriske skillets og kaffebrænderier, trykkogere, langsom komfurer og riskoger. Andre, mere specialiserede, madlavning faciliteter omfatter pizzaovne, panini sandwich-beslutningstagere, vaffeljern, brød maskiner og is-beslutningstagere.

Håndværktøj

Håndværktøj til køkkenet omfatter spartler, piskeris, omrøring skeer, kageruller, tænger, store gafler og noget andet element bruges til at manipulere eller lave mad. Måleværktøjer omfatter vægte, store og små måling kopper, skeer og slik, kød, ovn og køleskab termometre. Knive kan fylde en skuffe alle af sig selv med deres mange forskellige stilarter og typer. Men at skrælle og chef's knive er de to mest almindeligt anvendte knive. Andre nyttige knive omfatter en brødkniv, udskæring kniv, udbening kniv og en flækkekniv. Knive er typisk lavet af høj carbon, der bærer en meget skarp kant men til sidst bliver sort med alderen hvis forkert passet, eller rustfrit stål, som holder en skarp kant og dens artig ser ud. Markedsføres som ekstremt skarpe, keramiske knive begyndte at blive importeret til de Forenede Stater fra Asien i begyndelsen af 2000 ' erne.

Køkkengrej

Køkkentøj sælges i mange forskellige former, størrelser og stilarter. Én præmie stegepande fra en højt respekteret producent kan let koste over fire gange så meget som et sæt af flere Potter og pander købt fra en discountbutik. Rabat gryder har normalt flere metal på bunden, gør det muligt at opretholde en permanent temperatur når køkkengrej er over varmen, men siderne er ofte meget tynd, så varme at bygge på siderne mens madlavning. Dette kan nemt brænde maden. Høj kvalitet køkkengrej har en konsekvent tyk bund og sider at forhindre Hotte steder. En 2 - og 3-quart gryde, kombineret med en 5-kvart hollandsk ovn og en 10-tommer stegepande med låg, vil give hjem kokken køkkengrej til oprette næsten enhver parabol.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com