Fælles madras størrelser

November 4

Fælles madras størrelser

Madrasser kommer i fire vigtigste størrelser, med nogle udvidet muligheder under hver primære størrelse. Indsnævre størrelsen er ofte en af de første beslutninger at gøre, når shopping for en ny madras. Antallet af mennesker, der sover i sengen, deres størrelse og sove vaner spiller en rolle i størrelse udvælgelse. Afprøve de forskellige størrelser på en møbelforretning, hvis du ikke er sikker på, hvilken en er bedst.

Twin

Dobbelt eller enkelt madras er den mindste størrelse med undtagelse af krybbe og buksetrold bed madrasser. Med målinger typisk 39 af 75 inches fungerer denne seng bedst for børnene eller singler. Det er ofte fundet i college sovesale på grund af den mindre størrelse, gør det muligt at tage mindre plads på værelset. Hvis du ønsker ekstra længde, gå med en ekstra lange twin madras, som giver dig en ekstra 5 inches i længden. Du skal bruge specielle ark til den ekstra lange twin.

Fuld

En fuld madras, også kendt som en dobbelt, tilføjer flere inches bredde af madrassen for mere plads end dobbelt. Dens dimensioner er 54 af 75 inches med den ekstra lange fuld madras på 80 inches i længden. To mennesker kan passe på en fuld madras, især hvis de er mindre. To større voksne kan finde en komplet seng ubehageligt og mangler plads til flytte rundt eller strækker ud. En fuld madras giver et barn eller teen mere plads end en tvilling uden at optage al plads i soveværelset.

Dronning

Dronning madras udvider bredde og standard længde af fuld madras med standardmål på 60 af 80 inches. Større eller højere individer ofte føler sig bedre tilpas på en dronning. Denne størrelse af madrassen vil passe ind i de fleste hjem--endnu ældre huse med mindre gangarealer og døre-- men du bør tage målinger af dit hjem for at sikre det vil passe. En variation af denne størrelse er den olympiske queen, med dimensioner på 66 af 80 inches. Hvis du vil have mere længde på din dronning madras, gå med Californien dronning, som stikker med standard 60 tommers bredde, men udvider til 84 inches lang, hvilket gør den ideel til høje mennesker.

Kongen

Kongen er den største madras størrelse, med to variationer for lille størrelse forskelle. Størrelsen af kongen gør det vanskeligt at passe ind i nogle boliger, så tjekke målinger før køb for at sikre madrassen kan gøre det til soveværelset. Standard måling er 76 af 80 inches. California king faktisk falder i bredden på 72 inches men udvider længden til 84 inches. Super kingsize- eller grand king er den største mulighed i 80 af 98 inches.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com