Fælles Mid Atlantic græsplæne ukrudt

April 9

I den centrale østkysten af USA refererer "Mid-Atlantic" typisk delstaterne Maryland, Delaware, Virginia og District of Columbia. Stater i dette område deler en lignende klima og lignende jord. Mange ukrudt infiltrere uberørt, cool-sæson turf grass græsplæner af Mid-Atlantic; og flerårigt ukrudt kan være langt mere udfordrende at udrydde end årlige ukrudt. Fald herbicider anvendes på rigtige tidspunkter af året kan mindske weed problemer på lang sigt.

Nutgrass

Selvom nutgrass ligner en græs, er det botanically en Star (Carex spp.), nært beslægtet med egyptiske cypres. Blade knive er lang og slank og blank medium til mørk grøn. Nutgrass bugner i græsplæner, der er solrig og våd, og kan mindskes ved blot at reducere kunstvanding eller forbedre dræning i plænen. Når der oprettet bliver nutgrass flerårig, re spiring fra underjordiske løg. Det spreder ved spredning frø.

Wild Onion

Høj, ranglet, blade jet op fra plænen når du har vilde løg (Allium spp.), også kaldet vilde hvidløg. Knuse bladene og du vil lugte en duft af forårsløg eller milde løg. Vilde løg er vanskeligt at udrydde fuldt ud, da det nemt forynger sig selv med nye blade, medmindre du formår at trække op den underjordiske pære. Ofte snap blade off, at tillade pære til at formere sig eller producere små blomster og frø, der senere spire og vokse i andre dele af landskabet.

Skovsyre

Skovsyre (Oxalis spp.) ligner kløver og kaldes også "skovsyre" eller "sourgrass." Skovsyre invaderer områder af plænen der er sparsomme med græs, som i skyggefulde områder eller hvor jordens frugtbarhed er mindre. Blade og gul til rød-brune blomster fold om natten.

Crabgrass

En årlig ukrudt, crabgrass (Digitaria spp.) spirer fra hvilende frø, når jordtemperaturer nå mindst 60 grader F Ifølge Purdue University. Hvis græs græs ikke er sund og frodig, vil hvorved fortrængning spire crabgrass, ukrudt sprawl med sine lyse grønne blade. Det vil blomstre og sætte frø ved midsommer og dø af efteråret frost. Udryddelse er vanskeligt, da det kommer tilbage hvert år fra frø, og hvis din plæne er ikke tyk, nøgne jord vil hurtigt fylde med crabgrass frøplanter.

Mælkebøtte

Mælkebøtte (Taraxacum officinale) er en af de mest almindeligt anerkendte græsplæne ukrudt i USA. Rosetter af takkede grønne blade og gule daisy-lignende blomster klæde en angrebne græsplæne i foråret og sommeren. Med en lang pælerod, Mælkebøtter flerårigt ukrudt, og vinden scatters rigeligt frøene til at nøgne jord områder hvor de vil spire. Tyk græsplæner har tendens til at forhindre mælkebøtte frø fra at nå jorden og spire.

Vejbred

Pisang (Plantago spp.) er kortlivet flerårig ukrudt i græsplæner, der er sparsomme eller ofte skæres for kort. Den brede, skeen-lignende blade form en roset og hvis lov til at modne, producere opretstående blomst spikes at ser ud og føles som stiv, tynde ledninger af plast reb. Græsplæner, der er tætte tendens til at være fri for pisang, da ukrudtsfrø kan spire, eller fordi frøplanter er nedtonet eller kvalt ud af turf grass blade.

Fuglegræs

Fuglegræs (Stellaria spp.) blomstrer i kølige, fugtige vejr og jord fra efteråret til slutningen af foråret. Hurtigtvoksende og let at trække, Fuglegræs angriber græsplæner i ren og skær numre. Nøgne jord patches i eller langs kanten af plænen er fyldt med spirende fuglegræs planter når vejret er kølig og du ikke aktivt slåning. Således, disse ukrudt opholde sig ud en fuld livscyklus, blomstring og slippe frø i løbet af de måneder, hvor du ikke overvåge din plæne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com