Fælles St. Augustine græs problemer

December 10

Fælles St. Augustine græs problemer

St. Augustine er en græs græs almindeligt forekommende i Gulf Coast områder af USA. Det er også fundet i det sydlige Mexico, Caribien, Sydamerika, Sydafrika, vestlige Afrika, Australien, det sydlige Stillehav og Hawaii-øerne. Det er ikke en tørke-tolerante græs og kræver rigelig vand til at trives. Mens St. Augustine er et attraktivt valg for bolig- og erhvervsejendomme landskaber, påvirke fælles problemer dets sundhed. Disse omfatter skadedyr, sygdomme og ukrudt.

Insekter

Den sydlige chinch bug er et alvorligt skadedyr kun til St. Augustine græs. Det suger saft fra græs, forårsager gule eller brune pletter i græsplæner. Chinch bug æg begynde klækning i marts eller April. Baby chinch bugs eller nymfer, er på størrelse med et knappenålshoved. De er lyse rødt med et hvidt bånd hen over ryggen. Voksen chinch bugs er omkring 1/5 tommer lang og er sort med hvide vinger. Brug af en insekticid eller pesticider kan ødelægge cinch bug kolonier.

Sygdomme

Sygdomme, der rammer St. Augustine græs er bedst behandles med et svampemiddel i de tidlige stadier. Gaeumannomyces graminis og Pyricularia grisea er to smitstoffer udløst af perioder med høj nedbør. De kaldes henholdsvis af den fælles navne root rot sygdom og grå leaf spot. Root rot effekter kan observeres over jorden som uregelmæssige, gul eller lys grøn patches der spænder i diameter fra et par inches til et par fødder. Græsrødder bliver i sidste ende meget kort, sort og rådnet.

Grå leaf spot vises som små knappenålshoved-størrelse steder oliven grøn til brun i farven. Rund og aflang steder kan danne, der tan eller brun farvet. Sporer produceret i midten af disse steder kan have en fløjlsagtig grå udseende.

To svampe påvirker St. Augustine græs er brun patch og fe ring. Brown patch angreb en lille plet i plænen og derefter udvider udad, dreje græsset brun i processen. Som det spreder, kan center inddrive, forlader en lysere eller sundere skyggen af græs. Fe ringe er kendt for deres cirkulære mønstre. En ring af brun græs vil danne, med svampe typisk spiring omkring ydersiden.

Ukrudt

Der er flere ukrudt, der påvirker St. Augustine græs, herunder dollarweed, sedgegrass, henbit, Fuglegræs, kløver, Svingel, årlige bluegrass, crabgrass, goosegrass og torpedograss. Disse ukrudt rob St. Augustine græs af næringsstoffer og kan spredes, at overtage områder af din plæne. Mekanisk udvinding ukrudt ved at trække dem eller bruge en herbicid vil reducere deres spredning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com