Fælles Tilføjelser til Ranch hjem

November 24

Fælles Tilføjelser til Ranch hjem

Med sin single-niveau plantegning er en ranch hjem relativt nemt at forstørre ved at konstruere en tilføjelse, der går opad eller udad. Du kan vælge fra en bred vifte af levende rum til at bygge på en eksisterende ranch hjem. Indsnævre dit valg ved at bestemme, hvilken type af tilføjelse--en ny master soveværelse, et udendørs opholdsområde, udvidet køkken plads, en hjemmebiograf--bedst passer til din livsstil.

Live store

Fordi den typiske gulv layout i en ranch-stil køkken kan forlade dig følelsen trangt og overfyldt, kan du udvide den anvendelige plads ud over de eksisterende vægge. Bump ydervæg af dit køkken passiv et par fødder for at skabe et mere funktionelt, behageligt rum. For eksempel, tilføje en stor køkkenø udstyret med skabe, skuffer og barstole til at give ekstra lagerplads for dishware og små apparater, samt at tilbyde en naturlig indsamling stedet for gæsterne. Eller hvis du mangler en hyggelig plet til morgenkaffe, designe et køkken udvidelse til at indeholde en lille morgenmad krog med oversize windows.

Op, op og væk

Du kan øge de firkantede optagelser af din ranch stil hjem ved at tilføje en pop-top, hvilket indebærer at fjerne det eksisterende tag og bygge en helt ny anden sal over den nuværende enkeltniv beboelsesrum. En anden plan åbner op for en række levende muligheder der passer til en voksende familie, som ekstra soveværelser og badeværelser til teenagere, eller en kombineret hjemmebiograf og spillerum for familie sammen tid. Designe en afsondret master suite med separate sove- og sidde områder samt et luksusbadeværelse at forkæle dig selv. Forvent en heftig prisseddel for en pop-top tilføjelse, hvorimod en konverterede kvist plads kan øge din brugbar boligareal opad til en lavere pris.

Omfavne udendørs

Hvis du er tilfreds med den nuværende plantegning inde i din ranch hjem, skabe yderligere udendørs boligareal med en enkel tilføjelse til ydre. En udendørs rum, såsom et dæk, terrasse eller verandaen, udvider dit brugbare levende område uden for. Dette er især praktisk for varme klimaer. Konstruere en i-jorden pool som et praktisk sted at køle ned i et varmt klima, eller bygge en komfortabel havestue, hvor du kan koble af inde men stadig nyde en smuk udsigt over naturen.

Fløj det

Når din ranch home ligger på en stor masse, kan du bygge en stor ny fløj til den bageste eller side af den eksisterende struktur. En L - eller U-formet tilføjelse konfigurerer en naturlig udendørs plads til en hyggelig gårdhave eller terrasse. Matche tag linjer af din tilføjelse med de eksisterende tag linjer til at oprette horisontale design rytme og bedre bremse appel. En separat fløj tilbyder en bred vifte af levende muligheder, såsom beskyttelse af personlige oplysninger for et værelse, et hjemmekontor eller et stort soveværelse. Du kan også konstruere et værksted, garage, gæstefløj eller Ammans til at rumme dine levende behov.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com